Infotainment

“Pada Artis & Produksi Anti-Vaksin, Mereka Boleh Duduk Rumah Selamanya”

“Pada Artis & Produksi Anti-Vaksin, Mereka Boleh Duduk Rumah Selamanya”
"Pada Artis & Produksi Anti-Vaksin, Mereka Boleh Duduk Rumah Selamanya" 1

Baru-baru ini, pengarah dan juga penerbit drama terkenal, Jinggo ada meluahkan pendiriannya mengenai golongan anti-vaksin di kalangan artis dan pasukan produksi.

Menurut suami kepada Sheila Rusly itu, setiap orang ada pendirian dan pastinya mahu pendirian mereka dihormati. Ujarnya, kepada artis dan produksi yang anti vaksin, mereka boleh duduk di rumah selamanya.

BACA: Jinggo Perjelas Kenapa Tak Pilih Pelakon Lama Bawa Watak Opah

"Pada Artis & Produksi Anti-Vaksin, Mereka Boleh Duduk Rumah Selamanya" 2

“So, hormati pendirian orang lain sebagaimana kamu mahu orang lain menghormati pendirian kamu. Pada artis, produksi yang anti-vaksin, kamu boleh stay home forever. Pada yang dah vaksin let’s go,” katannya.

Ahad lalu, Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin mengumumkan kemudahan bagi individu yang sudah menerima vaksinasi lengkap termasuk kebenaran untuk makan dalam restoran serta solat berjemaah di masjid dan surau.

Kerajaan juga membenarkan kebenaran merentas daerah dan negeri bagi pasangan suami isteri jarak jauh selain ibu bapa untuk berjumpa anak-anak di bawah umur 18 tahun.


"Pada Artis & Produksi Anti-Vaksin, Mereka Boleh Duduk Rumah Selamanya" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo