Infotainment

Pearly & Thinaah dapat durian runtuh lagi

Pearly & Thinaah dapat durian runtuh lagi
Pearly & Thinaah dapat durian runtuh lagi 1

PETALING JAYA: Pasangan beregu wanita negara, Pearly Tan dan M.Thinaah terus mendapat perhatian susulan prestasi membanggakan mereka sepanjang tahun ini, terbaru meraih insentif sebanyak RM 50,000 daripada pihak penaja, 100 PLUS.

Ganjaran istimewas ini merupakan pemangkin semangat untuk mereka bagi menghadapi kejohanan terakhir untuk tahun ini iaitu Akhir Jelajah Dunia BWF yang akan berlangsung di Bangkok, Thailand pada 7 hingga 11 Disember.

Pearly dan Thinaah, merupakan duta jenama 100 Plus, meraih pingat emas ketika Sukan Komanwel Birmingham Ogos lalu disusuli melakar sejarah menjadi beregu wanita pertama dari Malaysia dinobatkan sebagai juara di Terbuka Perancis pada Oktober.

“Pihak 100Plus berharap agar insentif ini akan meningkatkan lagi motivasi Pearly dan Thinaah di Kejohanan Akhir Jelajah Dunia BWF kerana kami amat mengharapkan mereka mampu menjelmakan lagi prestasi memberangsangkan di kejohanan itu,” jelas Pengarah Perniagaan F&N Beverages Marketing Sdn Bhd, Leong Wai Yin yang hadir memberikan ganjaran tersebut kepada Pearly dan Thinaah di Akademi Badminton Malaysia (ABM), Bukit Kiara hari ini.


Pearly & Thinaah dapat durian runtuh lagi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo