Infotainment

Pegang Tangan & Peluk Heroin, Netizen Tegur Zul Ariffin Jaga Batas

Pegang Tangan & Peluk Heroin, Netizen Tegur Zul Ariffin Jaga Batas
Pegang Tangan & Peluk Heroin, Netizen Tegur Zul Ariffin Jaga Batas 1

Perkongsian terbaru pelakon Zul Ariffin menjadi perhatian apabila memuat naik video ketika menjalani sesi fotografi bersama Nelissa Nizam untuk poster rasmi drama bersiri Tarik Aku Ke Syurga.

Diruangan komen rata-rata peminat meninggalkan komen patah hati dan cemburu melihat kemesraan pelakon berbadan sasa itu bersama Nelissa.

BACA: “Aksi Dukung, Pegang Tangan Semuanya Berlaku Secara Spontan” – Zul Ariffin

Namun, seperti sudah dijangka Zul juga tidak terlepas dengan komen kecaman daripada netizen yang menyifatkan ‘posing’ membabitkan sentuhan dan pelukan itu agak keterlaluan.

Tidak kurang juga ada yang memberikan teguran kepada pelakon itu supaya lebih menjaga batas pergaulan.

Pegang Tangan & Peluk Heroin, Netizen Tegur Zul Ariffin Jaga Batas 2

Meskipun ada komen kecaman diberikan, namun Zul tidak memberikan sebarang respon mahupun membalas komen netizen mengenai perkara itu.

Bukan pertama kali dikecam, baru-baru ini perkongsian Zul Ariffin kecaman ramai apabila mendukung seorang wanita bertudung bagi mempromosikan satu produk.

Bagaimanapun, Zul berkata dia tidak pernah mengatakan dia tidak akan berlakon mendukung wanita dan aksinya mendukung dan memegang tangan pengasas produk itu iaitu Farah Abdul Aziz berlaku secara spontan.


Pegang Tangan & Peluk Heroin, Netizen Tegur Zul Ariffin Jaga Batas 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo