Infotainment

Pelawak Dan Penulis Lirik Berbakat, Bob Lokman Meninggal Dunia

Pelawak Dan Penulis Lirik Berbakat, Bob Lokman Meninggal Dunia
Pelawak Dan Penulis Lirik Berbakat, Bob Lokman Meninggal Dunia 1

Sebuah berita yang menyedihkan buat industri hiburan dan rakyat Malaysia pada petang Jumaat ini apabila dilaporkan Mohd Hakim bin Lokman atau dikenali sebagai Bob Lokman meninggal dunia.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Artikel Berkaitan:

Almarhum sebelum ini dilaporkan sebelum ini sudah lama menghidap penyakit melibatkan jantung di mana beliau alat bantuan jantung, Implantable Automatic Cardioverter Defibrilator (IADC).

Beliau yang merupakan seorang pelawak, pengacara, pelakon dan penulis lirik merupakan seorang yang individu yang memberi sumbangan yang besar dalam industri hiburan negara. Antara lirik lagu hits yang pernah ditulis beliau terdiri daripada Isabella, Taman Rashidah Utama, Rendang Tak Berbuah dan Intanku Kesepian.

Takziah diucapkan buat seluruh keluarga Bob Lokman dan didoakan semoga Almarhum Bob Lokman ditempatkan di kalangan orang beriman.


Pelawak Dan Penulis Lirik Berbakat, Bob Lokman Meninggal Dunia 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list