Infotainment

Pemuda Pas tidak mahu beri respon berlebihan –

Pemuda Pas tidak mahu beri respon berlebihan –
Pemuda Pas tidak mahu beri respon berlebihan - 1

PASIR MAS : Dewan Pemuda Pas Malaysia beranggapan pihaknya tidak perlu memberikan respon secara berlebih-lebihan kepada Pengerusi Parti Pejuang Tanah Air (Pejuang) Tun Dr. Mahathir Mohamad yang melabelkan Pas sebagai kafir.

Ketuanya, Ahmad Fadhli Shaari berkata, kenyataan itu dilihat sudah tidak relevan hari ini dan 90 peratus rakyat bijak dalam membuat penilaian.

Menurutnya, rakyat hari ini lebih berminat untuk mengetahui parti mana yang boleh mendatangkan polisi yang baik untuk menjamin kehidupan mereka.

“Isu sekarang ini bagaimana rakyat nak survive, nak makan, rumah  mereka nak bayar tiap-tiap bulan. 

“Tetapi, kalau kita bawa balik isu kafir-mengkafir ini ia tidak sihat untuk negara kita pada hari ini,” katanya kepada pemberita pada program Pertunjukan Biri-biri  Domba Garut di Tendong hari ini.

Media semalam melaporkan, Dr. Mahathir mendakwa Pas kini adalah parti kafir berikutan tindakannya bekerjasama dengan UMNO dan parti bukan Islam demi memperoleh kedudukan.

Ahli Parlimen Pasir Mas itu bagaimanapun tetap menghormati Dr. Mahathir dan menganggap itu lontaran pandangannya sebagai orang lama dalam politik.

Katanya, Pemuda Pas mendengar apa yang disebut oleh Dr. Mahathir dan menyifatkan bukan masa untuk memberikan respon secara berlebihan.

Dalam perkembangan lain katanya, Pemuda Pas Malaysia bersiap sedia menghadapi Pilihanraya Umum ke-15 (PRU-15) dan akan adakan perlancaran jentera Pemuda Pas Malaysia pada 1 Oktober ini di Besut Terengganu. –UTUSAN


Pemuda Pas tidak mahu beri respon berlebihan - 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list