Infotainment

Penggambaran Drama Disambung, Tapi Lana Nodin Belum Ambil Vaksin

Penggambaran Drama Disambung, Tapi Lana Nodin Belum Ambil Vaksin
Penggambaran Drama Disambung, Tapi Lana Nodin Belum Ambil Vaksin 1

Berita baik buat peminat drama Kekasih Hati Mr Bodyguard lakonan Sharifah Rose dan Redza Rosli, penggambaran baki drama berkenaan akan disambung tidak lama lagi.

Penerbit Creative Skill Solution Sdn Bhd, Suriyati Sidek akhirnya dapat menarik nafas lega apabila kerjaan membenarkan industri kreatif dijalankan.

BACA: Suami Lana Nodin Bakal Hantar Surat Tuntutan Pada Michael Ang

Dalam pada itu, Suriyati berkata pihaknya akur dan akan mematuhi syarat Majlis Keselamatan Negara (MKN) dimana pelakon dan kru terlibat sudah menerima dos lengkap vaksin.

Mengulas mengenai status pelakon Lana Nodin yang turut membintangi drama berkenaan sama ada dibenarkan masuk set penggambaran kerana belum divaksin masih belum diputuskan.

“Dia surat doktor. Bukan tak nak ambil tapi dia ada masalah kesihatan dan juga dia menyusukan anakanya…ada masalah. Jadi kita akan bincangkan, harap tak ada masalah kemudian,” katanya.

Terdahulu, Lana lantang mengkiritik Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham serta menggesa beliau meletakkan jawatan berikutan kes Covid-19 naik mendadak.

Malah, Lana turut dituduh sebagai antivaksin kerana cuba menghasut orang lain dengan mempersoalkan keberkesanan vaksin tersebut.

Namun, Lana menafikan dirinya anti vaksin namun menuggu vaksin yang dihasilkan betul-betul selamat untuk digunakan keranaia masih dalam proses ujian klinikal.


Penggambaran Drama Disambung, Tapi Lana Nodin Belum Ambil Vaksin 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo