Artikel Terkini

Peragut tular sudah didakwa di mahkamah

Peragut tular sudah didakwa di mahkamah
Peragut tular sudah didakwa di mahkamah 1

KUALA LUMPUR – Polis Diraja Malaysia (PDRM) mengesahkan video tular anggota polis menahan peragut adalah kes lama berlaku di Jalan Tun H. S. Lee di sini pada Hari Kebangsaan bulan lepas.

Ketua Polis Daerah Dang Wangi, Asisten Komisioner Noor Dellhan Yahaya berkata, pada 1 September suspek yang ditangkap telah dituduh di mahkamah di Jalan Duta.

“Kejadian pukul 12.30 tengah hari itu dikesan tular di Twitter apabila polis menahan seorang lelaki warga asing berusia 43 tahun setelah disyaki meragut.

“Lelaki tersebut telah ditahan di bawah Seksyen 392 Kanun Keseksaan bagi membantu siasatan,” katanya dalam kenyataan hari ini.

Susulan itu, Noor Dellhan menasihatkan orang ramai agar tidak terlibat dengan aktiviti melanggar undang-undang dan tindakan tegas akan dikenakan jika melakukan kesalahan. – KOSMO! ONLINE


Peragut tular sudah didakwa di mahkamah 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list