Infotainment

“Perlu Ke Kulit Hitam?”- Promosi Barang Kosmetik Tak Kena Gaya, Syatilla Melvin Dikecam

“Perlu Ke Kulit Hitam?”- Promosi Barang Kosmetik Tak Kena Gaya, Syatilla Melvin Dikecam 2

Syatilla Melvin yang kini bergelar usahawan kosmetik nampaknya telah menerima kritikan yang agak hebat daripada netizen susulan satu video promosi produk keluarannya yang dikatakan tidak sensitif dan melampaui batas.

Difahamkan, video tersebut merupakan salah satu rangka promosi produk baru jenama Kekasih HQ yang diusahakan Syatilla bersama adik beradiknya yang lain.

Namun begitu video yang memaparkan transformasi warna kulit daripada gelap ke cerah itu menerima pelbagai respon yang berbeza daripada pengikut dan juga peminat isteri kepada pelakon Shaheizy Sam ini.

Dalam kapsyen hantaran video tersebut, produk baru yang belum diumumkan namanya itu bakal dilancarkan pada minggu hadapan.

Ketika meninjau ruangan komen, rata-rata pengikut media sosial Syatilla merasakan bahawa intipati video tersebut sebagai agak keterlaluan dan tidak sensitif.

Malah, ada yang menganggap percubaan Syatilla mempromosikan produk dengan cara sedemikian sebagai langkah promosi yang buruk dan tidak patut dilakukan.

Terdahulu, Syatilla pernah juga dikecam kerana mengiklankan produk jamunya iaitu Pengaseh dengan imej yang tidak sesuai untuk dipertontonkan secara umum kepada semua lapisan masyarakat.“Perlu Ke Kulit Hitam?”- Promosi Barang Kosmetik Tak Kena Gaya, Syatilla Melvin Dikecam 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo