Infotainment

Pernah Jadi Tempat Lepak Anak Muda, eCurve Kini Sudah Berubah Jadi ‘Bangunan Berhantu’

Pernah Jadi Tempat Lepak Anak Muda, eCurve Kini Sudah Berubah Jadi ‘Bangunan Berhantu’
Pernah Jadi Tempat Lepak Anak Muda, eCurve Kini Sudah Berubah Jadi ‘Bangunan Berhantu’ 1

eCurve adalah antara pusat tumpuan remaja yang membesar atau belajar di lembah klang. Disini terdapatnya panggung wayang, arcade dan tempat makan.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Artikel Berkaitan:

Terbaharu, eCurve yang dulunya menjadi pusat tumpuan, kini sudah bertukar menjadi ‘ghosted mall’, kata seorang pengguna TikTok. Mana tidaknya, pusat beli belah yang dulunya menjadi tumpuan orang ramai, kini sunyi.

Melalui perkongsian NaelDaily, dapat dilihat suasana eCurve yang kini sunyi dan tidak bernyawa. Kebanyakan kedai yang dulunya meriah dengan pelbagai hiasan dan warna lampu kini menjadi gelap dan suram.

@naeldaily KL on-foot #ghostmall #ecurve #thecurve #ikeadamansara #mrtputrajayaline ♬ Kelam Malam ost pengabdi setan – Tri

Tambah beliau lagi, pusat beli belah itu kini hanya dibuka untuk pengguna MRT yang mahu ke The Curve dan kawasan sekitar yang lain.

Video yang dimuat naik oleh NaelDaily telah menarik pelbagai komen oleh netizen. Kebanyakan mereka berkongsi memori sepanjang membesar di sekitar eCurve. Sejak di muat naik, video itu telah ditonton lebih 600,000 pengguna TikTok.


Pernah Jadi Tempat Lepak Anak Muda, eCurve Kini Sudah Berubah Jadi ‘Bangunan Berhantu’ 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list