Infotainment

Pertama Di Malaysia, Resort Berkonsepkan Kapal Terbang Bakal Dibuka Tak Lama Lagi

Pertama Di Malaysia, Resort Berkonsepkan Kapal Terbang Bakal Dibuka Tak Lama Lagi
Pertama Di Malaysia, Resort Berkonsepkan Kapal Terbang Bakal Dibuka Tak Lama Lagi 1

Sebelum ini, tular bas yang dijadikan sebagai tempat penginapan, kini muncul pula penginapan dalam kapal terbang yang terletak di Broga, Hulu Langat, Selangor.

Bakal dibuka tidak lama lagi, penginapan ini pasti akan menarik minat pengunjung dan menawarkan pengalaman baru dan unik buat para pengunjung.

Daripada hanya sebuah kapal terbang kini ia telah diubah suai menjadi satu tempat penginapan, ini adalah resort berkonsepkan kapal terbang pertama di Malaysia dan satu-satunya resort di dunia yang menggunakan 2 pesawat sebagai penginapan.

broga

Pada waktu malam, pengunjung akan dapat melihat kecantikkan bintang sambil ditemani udara segar kerana lokasinya yang dikelilingi alam semulajadi dapat memberikan ketenangan buat para pengunjung yang menginap di sini.

Jika pengunjung tidak mahu menginap di penginapan jenis kapal terbang, terdapat juga penginapan biasa di Twin Jets Resort.

broga

Menerusi laman sesawang Twin Jet Resort, harga penginapan biasa di resort ini bermula dari RM900 dan untuk Premium Jet pula berharga RM18,000.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

kamera tersembunyi di hotel


5 hari lalu

Rasa Diperhatikan Bila ‘Check-In’? Ini Tips Penting Untuk Cari ‘Hidden Camera’ Di Hotel


Pertama Di Malaysia, Resort Berkonsepkan Kapal Terbang Bakal Dibuka Tak Lama Lagi 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list