Infotainment

Pertama Kali Jumpa, Bapa Zahirah Macwilson Menangis Dukung Cucu

Pertama Kali Jumpa, Bapa Zahirah Macwilson Menangis Dukung Cucu
Pertama Kali Jumpa, Bapa Zahirah Macwilson Menangis Dukung Cucu 1

Umum mengetahui, pasangan pelakon Zahirah MacWilson dan Aiman Hakim Ridza menimang cahaya mata sulung mereka di Perth Australia pada 5 Januari lalu.

Selepas usia anaknya mencecah tiga bulan, barulah mereka pulang ke Malaysia. Namun, disebabkan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP), Zahirah tidak dapat membawa anaknya itu berjumpa bapanya, Zainol MacWilson kini tinggal di Perlis.

BACA: Tak Ada Job Berlakon, Bapa Zahirah Macwilson Tak Malu Jual Baja

Mengambil peluang memandangkan aktiviti rentas negeri telah pun dibenarkan, bapa Zahirah tidak dapat menahan sebak apabila pertama kali bertemu cucu selepas 10 bulan dilahirkan.

Zainol dilihat menitiskan air mata apabila mendukung Isaac Raees dan berpaluang mencium cucu sulungnya itu selepas sekian lama menanti.

Perkongsian Zahirah itu mendapat pelbagai reaksi netizen yang turut tumpang gembira dengan pertemuan tersebut lebih-lebih lagi Isaac yang dilihat sangat manja.

Sebelum ini Zahirah membuat keputusan untuk melahirkan cahaya mata di Perth, Australia memandangkan ibunya menetap di sana. Untuk rekod, ibu dan bapa Zahirah telah pun berpisah dan masing-masing telah mempunyai keluarga sendiri.


Pertama Kali Jumpa, Bapa Zahirah Macwilson Menangis Dukung Cucu 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list