Artikel Terkini

Pesalah seks maut kemaluan terputus

Pesalah seks maut kemaluan terputus
Pesalah seks maut kemaluan terputus 1

LONDON – Seorang pesalah seks di Britain ditemui mati dalam keadaan berlumuran darah di sebuah kawasan perindustrian terbengkalai dengan kemaluannya didapati terputus, lapor akhbar Daily Star semalam.

Reginald Alan Roach, 63, ditemui tidak sedarkan diri dan meninggal dunia selepas mengalami ‘luka’ pada kemaluannya, demikian menurut inkues yang dibacakan semalam.

Mangsa ditemui oleh seekor anjing di kawasan perindustrian Bryn Cegin di bandar Bangor, Ahad lalu.

Seorang ahli perubatan, Dr. Brian Rodgers, menjalankan bedah siasat ke atas mayat mangsa. Dia dilaporkan tinggal di sebuah asrama tahanan di Llandygai Road.

Perbicaraan mengenai kematian Roach dijalankan oleh pemangku koroner barat laut Wales, Kate Sutherland.

Menurut Sutherland, kematian Roach berpunca daripada ‘kejutan dan pendarahan akibat luka yang menghiris alat sulit’. Perbicaraan ditangguhkan sementara menunggu siasatan lanjut.

Roach pada 31 Oktober lalu hadir di Mahkamah Majistret Llandudno, kira-kira seminggu sebelum kematiannya.

Dia menghadapi pertuduhan gagal mematuhi keperluan pemberitahuan berhubung dengan daftar pesalah seks di Balai Polis Caernarfon pada 13 September lalu. – Agensi


Pesalah seks maut kemaluan terputus 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo