Artikel Terkini

Pintu “Sliding” Almari Mudah Tercabut, Cuba Tukar Barang RM 5 Ni

Pintu "Sliding" Almari Mudah Tercabut, Cuba Tukar Barang RM 5 Ni 2

Almari yang menggunakan jenis pintu gelongsoran atau sliding, lama kelamaan pasti akan alai amsalah pintu mudah keluar dari landasan. Dah letakk semula dalam landasan, mesti akan terkeluar balik sampai ada yang “feedup” terus tak pakai pintu dah. Tapi, Basyeer Hulala ada penyelesaian mudah dan murah yang mungkin dapat membantu anda.

Untuk sesapa yg ada masalah sliding door almari baju asyik terkeluar dari landasan, boleh diy tukar anti jump roller macam ni

Yang ada tulis V2 adalah jenis asal, Tak ada besi yang panjang macam tayar hijau tu sebagai anti jump. Besi tersebut macam spring. Mudah untuk tolak masuk roller ke dalam track

Boleh beli dekat shopee je tak sampai RM 5 Nak beli terus, boleh klik linik ni https://invol.co/cl45155

Kalau sliding door memang sama jenis dalam gambar first tu, cuma beli yang roller set saja. Yang lain tak perlu. Nak mudah guna gam lilin saja lekat dekat rail tu

Pintu "Sliding" Almari Mudah Tercabut, Cuba Tukar Barang RM 5 Ni 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link