Artikel Terkini

PM imbau kenangan bersama isteri

PM imbau kenangan bersama isteri
PM imbau kenangan bersama isteri 1

PETALING JAYA – Setiap pasangan pasti mempunyai kenangan indah sewaktu mula bercinta dan berkenalan.

Tidak terkecuali, Perdana Menteri (PM), Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob yang turut mempunyai memori indah tersebut bersama isterinya, Datin Seri Muhaini Zainal Abidin.

Menerusi satu perkongsian di laman Facebooknya, Ismail Sabri mengimbau kembali zaman bercinta di mana beliau menjadikan restoran makanan segera sebagai tempat ‘dating’.

“Mengembalikan nostalgia zaman bercinta dulu. Saya dan Datin Sri bercinta sejak bersekolah, masa itu saya di Tingkatan 6 Atas dan Datin Sri di 6 Rendah.

“Tempat makan yang paling hebat sewaktu ‘dating’ ketika itu di ‘fast food’ restoran sahajalah. A&W, KFC, Texas Fried Chicken dan lain lain. Kalau ‘time’ saya ada duit lebih, nak ‘up’ sikit saya bawa dia ke Colliseum Cafe,” katanya.

Dalam hantaran itu juga, beliau turut berkongsi gambar ketika sedang menjamu selera di sebuah restoran makanan segera bersama isterinya di Melaka semalam.

“Malam tadi selepas program sambutan Hari Malaysia kami singgah di McD Ayer Keroh Melaka.

“Teringat waktu muda dulu. Kini kami dah jadi atok dan nenek. Namun yang pasti kami masih tetap bercinta,” tambahnya.

Menjengah ke ruangan komen, orang ramai teruja dengan perkongsian tersebut selain turut mendoakan agar pasangan itu bahagia sentiasa.

“Alhamdulillah. ‘Sweet’ PM dan Isteri, semoga terus sihat dalam laksanakan tugas dan bahagia hingga ke syurga,” kata Azlan.

“Semoga diberikan kesihatan yang baik dan dirahmati PM sekeluarga,” kata Wan Azwan. – KOSMO! ONLINE

 

 

 


PM imbau kenangan bersama isteri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list