Infotainment

Polis Sahkan Wanita Di Kafe & Hotel Bukan Zalina Azman

Polis Sahkan Wanita Di Kafe & Hotel Bukan Zalina Azman
Polis Sahkan Wanita Di Kafe & Hotel Bukan Zalina Azman 1

Sejak beberapa hari lalu hangat diperkatakan mengenai berita kehilagan bekas personaliti TV3, Zalina Azman yang dilaporkan hilang sejak 8 bulan lalu.

Semalam, tular perkongsian di media sosial ada idividu mendakwa menemuai wanita dipercayai bekas pembaca berita itu di sebuah kafe.

BACA: Pemilik Kafe Dakwa Dikunjungi Wanita Seperti Zalina Azman Dalam Ketakutan

Terbaru, polis mendedahkan rakaman rakaman litar tertutup (CCTV) mirip Zalina memasuki sebuah hotel di Shah Alam pada Isnin lalu. Menerusi rakaman itu, wanita tersebut berpakaian serba hitam berjalan masuk di ruangan lobi sambil membawa dua buah beg.

Bagaimanapun, pihak polis mengesahkan wanita tersebut adalah individu yang sama datang ke sebuah kafe dan bukan Zalina tetapi seorang gelandangan.

Ketua Polis Daerah Shah Alam, Asisten Komisioner Mohd Iqbal Ibrahim berkata pihaknya sudah pun berjumpa dengan wanita tersebut.

“Pihak kami sudah menyemak dengan pekerja cafe itu dan mendapati (wanita) yang datang ke cafe berkenaan adalah gelandangan yang dijumpai di Taman Tasik Shah Alam, Seksyen 14.

“Pihak kami (polis) ada jumpa (wanita itu) di taman tasik berkenaan. Siasatan mendapati, semua (yang ditemui) adalah orang yang sama dan bukan Zalina,” katanya.

Dalam pada itu, pihak polis turut memuji usaha dan niat baik orang ramai yang membantu pihak berkuasa untuk menjejaki Zalina.

“Niat (orang awam) baik untuk membantu cuma individu itu bukan Zalina. Pihak polis mengalu-alukan orang ramai untuk terus menyalurkan maklumat sehingga Zalina berjaya ditemui,” katanya.


Polis Sahkan Wanita Di Kafe & Hotel Bukan Zalina Azman 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list