Infotainment

Popular Dengan Lagu Kerohanian, Nissa Sabyan Dituduh Rampas Suami Orang?

Popular Dengan Lagu Kerohanian, Nissa Sabyan Dituduh Rampas Suami Orang? 2

Memperjuangkan lagu berunsur kerohanian, kumpulan Sabyan Gambus dari Indonesia mula dikenali di Malaysia sejak beberapa tahun lalu. Populariti yang diraih penyanyi utama, Nissa turut memberi kesan positif kepada kumpulannya walaupun baru ditubuhkan.

Namun, lain pula jadinya apabila Nissa dikatakan telah menjadi punca keretakan rumah tangga orang. Portal di negara seberang melaporkan, Nissa sudah bertahun menjalin hubungan cinta dengan pemain keyboard kumpulan itu bernama Ayus.

Di Instagram, pemilik akaun @mak_nyinyir mendedahkan mesej dihantar seorang individu yang mengaku sepupu kepada isteri Ayus.

Popular Dengan Lagu Kerohanian, Nissa Sabyan Dituduh Rampas Suami Orang? 3

Dakwanya lagi, sudah bertahun-tahun si isteri menutup aib tetapi suami dan Nissa tetap enggan berpisah. Isteri akhirnya membuat keputusan untuk bercerai sejak tiga minggu lalu. Walau bagaimanapun, suami dipercayai tidak hadir ketika sidang berlangsung.

Pendedahan ini mendapat perhatian ramai sehingga menjadi viral di Tiktok. Ramai yang bersimpati dengan nasib si isteri memandangkan mereka sudah mempunyai dua anak bersama. Malah, ramai yang tidak menyangka dalam kelembutan Nissa, orangnya seperti itu.

Popular Dengan Lagu Kerohanian, Nissa Sabyan Dituduh Rampas Suami Orang? 4

Foto: Instagram Nissa Sabyan

Ruangan komen di Instagram penyanyi ini juga telah diserang warga net yang mahukan penjelasan darinya. Namun sehingga kini dia masih mengunci mulut.Popular Dengan Lagu Kerohanian, Nissa Sabyan Dituduh Rampas Suami Orang? 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo