Infotainment

Pranoid Kena Covid-19, Che Ta Pakai Baju Yang Boleh ‘Social Distancing’

Pranoid Kena Covid-19, Che Ta Pakai Baju Yang Boleh ‘Social Distancing’
Pranoid Kena Covid-19, Che Ta Pakai Baju Yang Boleh 'Social Distancing' 1

Dijangkiti virus Covid-19 pada 23 Februari lalu, pelakon Rozita Che Wan mengakui paranoid setiap kali dikelilingi orang ramai.

Mengambil langkah berjaga-jaga, Rozita atau lebih mesra disapa Che Ta berkata dia memilih pereka fesyen untuk mencipta busana yang boleh menjaga jarak antaranya dengan orang sekeliling.

BACA: Netizen Terpegun Dengan Kecantikan Anak Che Ta

“Saya memang sangat berjaga-jaga. Selain melihat baju yang sesuai ke acara dengan padanan tudung dari Jol’s Luxe Fabrics ni.

“Rekaan pada bahu baju saya iaitu puff yang agak besar ni bukan direka sekadar suka-suka tapi boleh dikatakan ia baju social distancing.

“Bila bahu baju ni besar kiri kanan harapnya boleh mengelak orang berhimpit dengan saya ketika bergambar,” katanya.

Berkongsi pengalaman disahkan positif Covid-19, Che Ta berkata dia mengalami simptom yang agak teruk sehingga tidak larat bangun.

“Pengurus hubungi saya selepas sehari penggambaran dengan Han Byul untuk Mai Cheq Deco dan minta saya buat swab test. Saya terus ke klinik dan keputusannya positif.

“Kemudian pada sebelah malamnya, saya mula rasa sakit badan dan diikuti simptom lain seperti sakit kepala, cirit birit, muntah, batuk, demam dan selesema.

“Sepanjang 10 hari saya memang tak larat bangun serta terbaring sahaja di rumah. Malah, nak melihat telefon pintar sekali pun,” katanya.


Pranoid Kena Covid-19, Che Ta Pakai Baju Yang Boleh 'Social Distancing' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo