Artikel Terkini

PRU15: KJ calon TPM?, BN belum bincang – Ismail Sabri

PRU15: KJ calon TPM?, BN belum bincang – Ismail Sabri
PRU15: KJ calon TPM?, BN belum bincang - Ismail Sabri 1

SUNGAI BULOH – Perdana Menteri, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob menegaskan Barisan Nasional (BN) masih belum ada senarai calon untuk dilantik sebagai Timbalan Perdana Menteri (TPM).

Katanya, jawatan TPM itu akan ditetapkan selepas BN menang dalam Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15).

Menurut calon Parlimen Bera itu, BN kekal dengan keputusan melantik tiga TPM selepas gabungan itu berjaya membentuk kerajaan.

“(Biarkan) kita menang dulu, kita belum bincang lagi (calon TPM) l, calon daripada UMNO, Sabah dan Sarawak, semuanya keputusan (akan dibuat) selepas kita menang (PRU15),” katanya kepada pemberita selepas program Ramah Mesra Bersama Perdana Menteri dan KJ, di Uptown Kota Damansara, di sini hari ini.

Beliau berkata demikian bagi mengulas pertanya mengenai adakah Calon BN Parlimen Sungai Buloh, Khairy Jamaluddin Abu Bakar akan dilantik sebagai TPM selepas parti itu menang PRU15 nanti.

Pada masa sama, Ismail Sabri merayu pengundi Sungai Buloh untuk terus memberi sokongan dan memilih Khairy Jamaluddin sebagai ahli Parlimen kawasan berkenaan.

“Saya merayu pengundi-pengundi di Sungai Buloh memberikan sokongan kepada Khairy Jamaluddin dan Barisan Nasional pada kali ini,” katanya. – KOSMO! ONLINE


PRU15: KJ calon TPM?, BN belum bincang - Ismail Sabri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo