Artikel Terkini

PRU15: Nasib belia tetap diberi tumpuan – Anuar

PRU15: Nasib belia tetap diberi tumpuan – Anuar
PRU15: Nasib belia tetap diberi tumpuan - Anuar 1

SEPANG – Barisan Nasional (BN) tidak pernah meminggirkan suara golongan belia meskipun golongan itu sering memberikan komen negatif kepada kerajaan menerusi media sosial.

Calon BN untuk kerusi Parlimen Sepang, Anuar Basiran berkata, parti itu malah tidak akan mengenepikan kelompok tersebut jika menang Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15) kelak.

“Alhamdulillah saya sendiri sebelum menyertai arena politik, pernah terlibat secara langsung dengan organisasi belia dan amat memahami aspirasi mereka,” katanya kepada pemberita ketika ditemui hari ini.

Terdahulu, beliau mengadakan lawatan ke Pusat Giat Mara Sepang yang terletak di Pekan Salak di sini sambil beramah mesra dengan para pelatih daripada pelbagai kursus ditawarkan.

Mengulas lanjut, beliau turut memberi jaminan bahawa BN akan memastikan nasib anak muda kerana masa depan negara amat bergantung kepada golongan belia pada masa ini.

Anuar menambah, parti berkenaan juga tidak pernah mendiskriminasi generasi muda kerana sebahagian besar pengundi dan penyokong kuat BN di kawasan Sepang juga ialah belia.- KOSMO! ONLINE


PRU15: Nasib belia tetap diberi tumpuan - Anuar 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo