Infotainment

Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir

Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir
Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 1

Sejak semalam negara berdepan bencana banjir lebih-lebih lagi di kawasan Lembah Klang apabila air naik berikutan hujan lebat tidak henti sejak Jumaat lalu. Berikutan banjir berlaku, ramai yang tersangkut di jalan raya kerana kenderaan tidak dapat melalui jalan yang dinaiki air.

Malah, ada lagi mangsa banjir yang terperangkap di bumbung rumah berjam lamanya sementara menunggu pasukan bantuan untuk menyelamatkan mereka.

Namun, disebalik kesusahan rakyat, tular perkongsian seorang netizen yang mempersoalkan menantu Perdana Menteri iaitu yang juga pereka fesyen terkenal yang diselamatkan dengan menaiki helikopter.

Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 2

Menerusi satu perkongsian, netizen itu turut berkongsikan Insta Story menantu PM itu yang memuat naik paparan Waze berada di Shah Alam dan mengatakan mustahil untuknya pulang ke rumah disebabkan jalan sesak berikutan beberapa kawasan dinaiki air.

Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 3

Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 4

Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 5

Kemudian, menantu PM itu dilihat memuat naik pemandangan dari atas kawasan banjir melalui helikopter serta berkongsikan gambar akhirnya dapat bersama anaknya berserta kapsyen ‘home sweet home’.

Perkongsiannya itu mengundang rasa kurang netizen yang mengecam tindakannya itu apabila menayang di Instagram sedangkan ada yang tersangkut di atas bumbung serta tidur di dalam hujan dan terperangkap di dalam kereta.

Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 6Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 6Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 8Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 9

Sementara itu, netizen mengatakan perkongsian tersebut sudah pun di padam daripada Insta Story miliknya. Mungkin sedar tindakannya itu mengudang kecaman ramai.


Rakyat Marah Menantu PM Diselamatkan Helikopter Dari Banjir 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list