Artikel Terkini

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak
Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 1

Kita selalu berfikir, hanya dinding televisyen kita menjadi kawasan menempatkan televisyen, kita akan menempatkan segala macam gambar dan hiasan yang lain bersama televisyen. Mungkin dari aspek visual ia nampak cantik tersusun. Tetapi soalnya kini di mana mata kita mahu difokuskan? Segala visual ditempatkan dalam satu tempat dan umpama merebut perhatian kita. Mana tempat untuk kita beri tumpuan?

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 2

Dinding televisyen sewajarnya dihias secara minimum. Pereka yang peka selalunya menempatkan televisyen dan sistem penstoran kemas agar ruang yang ada dapat dimanfaatkan tanpa mengganggu tumpuan kita menonton.Seperti biasa anda boleh merancang kedudukan televisyen berdasarkan pelan lantai. Jadi ukur kedudukan televisyen anda berdasarkan tempat duduk anda. Ini adalah kerana ada di antara kita yang suka duduk di lantai, hanya bantal besar di rumahnya. Ada juga yang gemarkan sofa lembut yang agak mendap apabila diduduki dan ada juga yang suka sofa yang agak tinggi sedikit seperti sattee. Jadi pastikan bahagian tengah televisyen berada di kedudukan aras mata kita.

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 4

RINGKAS DAN KEMAS. RAK BINA DALAM YANG CANTIK UNTUK MENEMPATKAN PELBAGAI BARANG PENTING DAN HIASAN MINIMUM. TELEVISYEN NAMPAK LEBIH SELESA DITONTON,

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 6

GAYA SEDERHANA NAMUN PRAKTIKAL. POTONGAN KABINET TERTUTUP BAGI MENEMPATKAN SEGALA KEPERLUAN DAN DITUTUP KEMAS AGAR TIDAK MENGGANGGU FOKUS TONTONAN TUAN RUMAH.

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 8

IDEA MODEN DENGAN KEMASAN RINGKAS DAN KABINET POTONGAN MINIMUM DAN BIJAK MENYEMBUNYIKAN BARANG AGAR TIDAK MENGGANGGU PANDANGAN.PILIHAN WARNA GELAP MEMBANTU MENYERLAHKAN LAGI VISUAL TELEVISYEN.

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 10

SENTUHAN MODEN. TEMA JIMAT RUANG DAN MENGELAKKAN KEMALANGAN KECIL MENJADI INSPIRASI. SESUAI UNTUK PEMILIK RUMAH KECIL.

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 12

ALAHAI COMELNYA. SUAI PADAN DAN KITAR SEMULA BARANG MENJADIKAN DINDING INI SEPERTI RUANG PAMER PRODUK DEKOR YANG CANTIK. TIDAK BANYAK BARANG , SEMUANYA DI SIMPAN DI DALAM KABINET TERTUTUP, ADA ELEMEN HIDUP DAN PEMILIIHAN WARNA LEMBUT MEMBERI KESELESAAN PANDANG PADA RUANG KECIL INI.

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 14

REKAAN BIJAK DAN KEMAS. WARNA PUN MENARIK DAN MUDAH UNTUK DIJAGA SERTA MEMBERI KESELESAAN PADA TONTONAN JUGA CUKUP BERGAYA. SAMA PULA WARNA KAYU DENGAN KULIT KERUSI BARCELONA TU…MENARIK…

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 16

CLEAN CUT. IDEA SIMPLE YANG BOLEH DIIKUTI OLEH SEMUA PEMILIK KEDIAMAN. KEBANYAKAN KABINET BINA DALAMNYA PULA TERTUTUP KEMAS DAN TIDAK MENGGANGGU PANDANGAN.

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 18

IDEA KEMAS DAN TERSUSUN. BUKAN SAHAJA REKAAN DIBUAT SECARA HORIZONTAL TETAPI VERTICAL. IA MENYERLAHKAN NILAI ELEGAN SEBUAH RUANG YANG PADA DASARNYA SIMPLE DAN KOSONG. BAHAGIAN TELEVISYEN KEKAL DIKENAKAN DENGAN RONA GELAP.

 

 

Ramai Orang Silap Deko Rak TV, Cara Elak Mata Jadi Lagi Semak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo