Infotainment

Rasa ‘Dikhianati’, Nurul Zahid Sekeluarga Dedahkan Tidak Mahu Bersubahat Dengan Siti Bainun

Rasa ‘Dikhianati’, Nurul Zahid Sekeluarga Dedahkan Tidak Mahu Bersubahat Dengan Siti Bainun
Rasa 'Dikhianati', Nurul Zahid Sekeluarga Dedahkan Tidak Mahu Bersubahat Dengan Siti Bainun 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Sebelum ini, ada dalam kalangan netizen mendakwa adik lelaki kepada Nurulhidayah iaitu anak kepada bekas Timbalan Perdana Menteri, Datuk Seri Zahid Hamidi mempunyai hubungan ‘istimewa’ dengan Siti Bainun.

Lantaran itu, hubungan antara keluarga Datuk Seri Zahid Hamidi dengan Siti Bainun rapat apabila gambar mereka tular di media sosial. Menjawab dakwaan netizen, Nurulhidayah menjelaskan bahawa mereka sama sekali tidak mempunyai hubungan dengan wanita tersebut dan menentang keras penderaan yang dilakukan terhadap Bella.

Menurutnya, dia mengakui pernah mengenali Siti Bainun dan rapat dengannya tetapi dirinya terasa dikhianati apabila mendapat tahu wanita yang dianggap suka membantu orang lain itu sebenarnya mempunyai personaliti seperti itu.

Pada awalnya, Nurulhidayah mengatakan pernah mahu menjodohkan adiknya dengan wanita tersebut dan hubungan mereka berdua menjadi rapat. Akan tetapi, hubungan tersebut tidak panjang dan toksik.

Oleh itu, dia menentang perhubungan adiknya dan Siti Bainun. Tambahnya, pendedahan ini demi mempertahankan maruah keluarga dan bukanlah untuk mengaibkan sesiapa.

Bukan itu sahaja, Datuk Seri Zahid Hamidi juga menjelaskan bahawa beliau tidak mempunyai kaitan dengan Siti Bainun dan meminta agar orang ramai tidak mengaitkannya dengan tuduhan tidak berasas.

Malah, Datuk Seri Zahid Hamidi turut menegaskan yang beliau tidak akan melindungi sesiapa yang didakwa terlibat dengan jenayah dan turut mengharapkan keadilan ke atas Bella.

Sementara itu, kami kongsikan kronologi kes Bella pada pautan di bawah ini.

Kronologi Kes Bella, Kanak-Kanak Yang Didera Tanpa Simpati Oleh Penjaganya

‘Sepasang Baju Raya Buat Bella’ – Mengapa Aku Nekad Untuk Terus Tuntut Keadilan Buat Bella


Rasa 'Dikhianati', Nurul Zahid Sekeluarga Dedahkan Tidak Mahu Bersubahat Dengan Siti Bainun 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list