Infotainment

Realme Watch T1 Akan Dilancarkan Esok

Realme Watch T1 Akan Dilancarkan Esok
Realme Watch T1 Akan Dilancarkan Esok 1

Realme bakal mengadakan acara pelancaran di China 19 Oktober ini untuk melancarkan Realme GT Neo2T yang memfokuskan permua dan juga Realme Q3s yang lebih ke arah multimedia. Baru-baru ini, Realme mengacah yang mereka turut akan hadir dengan jam tangan pintar baharu pula.

Jam ini digelar sebagai Realme Watch T1, yang hadir dengan rekaan skrin bulat, binaan keluli tahan karat, dua butang fizikal, tali jam getah dan juga rekaan keseluruhan yang nipis. Jam ini turut dikatakan akan hadir dengan skrin kadar segar semula tinggi, beberapa sensor untuk kecergasan serta kemampuan menjawab panggilan telefon melaluinya.

Realme Watch T1 Akan Dilancarkan Esok
er

Berdasarkan poster, jam ini dikatakan akan memberi fokus utama untuk memantau aktiviti sukan dan kecergasan pengguna berbanding jam mereka sebelum ini yang lebih asas dan untuk gaya hidup. Sama-sama kita nantikan maklumat lanjut mengenai jam ini tidak lama lagi.

Realme Watch T1 Akan Dilancarkan Esok 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list