Infotainment

Rekaan OnePlus 10 Ultra Tertiris – Dilengkapi Kamera Periskop

Rekaan OnePlus 10 Ultra Tertiris – Dilengkapi Kamera Periskop
Rekaan OnePlus 10 Ultra Tertiris – Dilengkapi Kamera Periskop 1

Sebelum ini, timbul desas-desus OnePlus 10 dikatakan bakal hadir dengan versi Ultra pada tahun ini. Pengenalannya dijangka menjelang pertengahan kedua tahun 2022 dan ia berkemungkinan besar dilengkapi cip ISP MariSilicon X untuk pemprosesan pengimejan kelak. Malahan, terdapat juga beberapa lakaran tular yang memaparkan rekaan peranti secara penuh.

Rekaan OnePlus 10 Ultra Tertiris – Dilengkapi Kamera Periskop
Rekaan OnePlus 10 Ultra Tertiris – Dilengkapi Kamera Periskop 8

Namun begitu, rekaannya kini diperlihatkan dengan lebih jelas menerusi perkongsian beberapa imej oleh Lets Go Digital pula. Ia menunjukkan peranti menampilkan rekaan yang hampir sama dengan OnePlus 10 Pro. Tetapi, sedikit perbezaan pada modul kamera di belakang. Melaluinya, sistem tri-kamera masih digunakan, tetapi salah satu daripadanya kini adalah kamera periskop dengan kebolehan zum mencapai 5X. Di sini, ia nampaknya memberikan sedikit kelebihan bagi aspek fotografi berbanding sebelum ini. Tidak ketinggalan, terdapatnya penjenamaan Hasselblad juga menunjukkan OnePlus akan bekerjasama dengan syarikat berkenaan untuk pengenalan peranti.

Panel hadapan pula adalah sejenis berlubang dengan sokongan kamera swafoto tunggal pada bahagian tengah. Setakat ini, masih tidak banyak maklumat mengenai peranti yang diketahui. Seperti yang kami katakan sebelum ini, rasanya tidak mustahil untuk peranti ini hadir dengan cip Snapdragon 8 Gen 1 Plus – yang mana turut akan menjana telefon 200MP pertama.

Sumber : Letsgodigital

Rekaan OnePlus 10 Ultra Tertiris – Dilengkapi Kamera Periskop 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo