Infotainment

‘Rupanya Penaja Muflis’ – Aishah Lega Menang Kes Tuntutan Hadiah Tanah Lot Banglo

‘Rupanya Penaja Muflis’ – Aishah Lega Menang Kes Tuntutan Hadiah Tanah Lot Banglo
'Rupanya Penaja Muflis' - Aishah Lega Menang Kes Tuntutan Hadiah Tanah Lot Banglo 1

Akhirnya penantian penyanyi Datuk Aishah selama 5 tahun berakhir apabila isu tuntutan tanah lot banglo terbabit dikhabarkan telah selesai selepas kes berkenaan di bawa ke mahkamah.

Follow VOCKET di Telegram untuk isu isu viral terkini

Artikel Berkaitan:

Terdahulu, Aishah pernah meluahkan rasa kesal kerana belum menerima sebidang tanah lot banglo seperti yang dijanjikan ketika menjadi juara program realiti Gegar Vaganza 4 (GV4) pada 2017.

Pada awalnya, dia enggan membawa kes berkenaan ke mahkamah tetapi disebabkan tidak menerima hadiah seperti dijanjikan membuatkan Aishah terpaksa berbuat demikian untuk menuntut haknya.

“Saya buat semua ini supaya bakal-bakal penaja tunaikan apa dijanjikan. Salah satu yang kita ralat adalah defendan ketiga adalah seorang yang muflis daripada tahun 2018.” ujar Aishah.

Difahamkan, pihak penaja hadiah tersebut tampil dengan satu dokumen tawaran penyelesaian dan dipersetujui oleh Aishah sendiri. Walau bagaimanapun, terdapat bayaran yang perlu diselesaikan serta beberapa tindakan perlu dilakukan oleh pihak penaja.


'Rupanya Penaja Muflis' - Aishah Lega Menang Kes Tuntutan Hadiah Tanah Lot Banglo 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list