Infotainment

“Rusuk Emas” Terjual Pada Harga Melangkaui RM50k – Karya Seni Gabungan Fizikal Dan NFT

“Rusuk Emas” Terjual Pada Harga Melangkaui RM50k – Karya Seni Gabungan Fizikal Dan NFT
“Rusuk Emas” Terjual Pada Harga Melangkaui RM50k – Karya Seni Gabungan Fizikal Dan NFT 1

Rusuk Emas” nukilan Sue Anna Joe kini mencatatkan sejarahnya tersendiri, apabila hari ini ia terjual pada harga 22BNB iaitu sekitar RM52k mengikut kadar tukaran semasa, melalui laman Pentas.

Berbeza dengan karya NFT yang lain, untuk “Rusuk Emas”, Sue Anna Joe menawarkan ia dalam bentuk fizikal, selain secara NFT. Karya lukisan berkenaan menggunakan teknik akrilik abstrak. Ia telah disenaraikan di laman Pentas sejak 30 November 2021 lepas, dan akhirnya terjual pada harga 12 Disember 2021 ini.

Apa yang agak menariknya adalah dimana “Rusuk Emas” telah ditawarkan pada harga RM300 sekitar Mac 2021 lepas, dan dengan integrasi secara NFT dan laman seperti Pentas membolehkan karya berkenaan mencapai lebih ramai pembeli, dan kini mencapai harga jualan RM52k – berkali ganda berbanding harga jualan asalnya beberapa bulan lepas.

Dengan perkembangan terbaru ini, kita mungkin melihat karya-karya berharga lebih tinggi terjual di Pentas. Sebelum ini, karya “Sang Saka” yang ditawarkan secara digital sepenuhnya telah terjual pada nilai 20BNB, iaitu sekitar RM45,000 ketika itu.


“Rusuk Emas” Terjual Pada Harga Melangkaui RM50k – Karya Seni Gabungan Fizikal Dan NFT 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list