Infotainment

Ryan Bakery Terharu Konten Video Disukai Ramai

Ryan Bakery Terharu Konten Video Disukai Ramai
Ryan Bakery Terharu Konten Video Disukai Ramai 1

Sebut saja nama Ryan Bakery, pasti ramai tahu pemuda itu sering tampil dengan yang video mengimbau zaman kanak-kanak dan persekolahan sehingga mendapat jutaan tontonan di aplikasi TikTok.

Malah, Selasa lalu pemuda berusia 28 tahun itu dijemput ke program MeleTOP sekaligus mendapat pujian ramai.

BACA: “Tak Perlu Gedik, Pakai Seksi, Lawak Double Meaning, Tapi Views Mereka Berjuta”

Menerusi satu perkongsian di Insta Story, Ryan menzahirkan rasa terharu dengan sokongan diterima selepas muncul di kaca televisyen.

Ryan Bakery Terharu Konten Video Disukai Ramai 2

“Sejujurnya saya terharu sangat sangat…Saya tak mampu nak repost satu persatu story awak semua…Saya hargai sangat sangat…

“Awak semua baik sangat dengan saya.Saya balik kampung je nanti, kita sambung konten nostalgia!!” tulisnya.

@mymeletop

Ni nak sedih ke nak gelak pun min tak tahu lah. ? #MeleTOP #ryanbakery #themaids #budakbedak #sherryalhadad

? original sound – MeleTOP – MeleTOP

Beberapa hari lalu, sesi live Ryan Bakery di aplikasi TikTok menjadi perhatian ramai apabila mendapat hadiah luar biasa daripada seorang pengguna pemurah dikenali Sultan Pemurah.

Teruja dengan hadiah istimewa diterimanya, Ryan berkongsikan kegembiraan bersama tunangnya yang secara kebetulan menghubunginya ketika itu. Ryan berkata wang daripada gift tersebut boleh digunakan untuk majlis perkahwinan mereka nanti.


Ryan Bakery Terharu Konten Video Disukai Ramai 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list