Artikel Terkini

Salt Bae diharamkan sertai festival muzik Los Angeles

Salt Bae diharamkan sertai festival muzik Los Angeles
Salt Bae diharamkan sertai festival muzik Los Angeles 1

LOS ANGELES – Gelagat cef selebriti terkenal, Salt Bae atau nama sebenarnya, Nusret Gokce pada perlawanan akhir bola sepak Piala Dunia menyebabkan dia diharamkan daripada menghadiri satu festival muzik di Los Angeles pada tahun depan, lapor akhbar Daily Star semalam.

Selepas perlawanan akhir antara Argentina dengan Perancis tamat di Stadium Lusail, Qatar, baru-baru ini, cef itu memasuki kawasan padang untuk bergambar dengan bintang Argentina, Lionel Messi sambil memegang trofi Piala Dunia.

Tindakannya itu diselar kerana selain bergambar bersama Messi, dia turut merakam video dengan pemain Perancis, Kylian Mbappe serta bintang Poland, Robert Lewansowski.

Sebelum ini, dia dilarang daripada menghadiri kejohanan bola sepak Piala Terbuka Amerika Syarikat (AS).

Kini, penganjur festival muzik Rolling Loud di Los Angeles telah mengambil langkah pencegahan untuk menghentikan kehadiran Salt Bae.

“Kami juga telah melarang Salt Bae daripada Rolling Loud LA 2023 pada bulan Mac,” demikian menurut ciapan pihak penganjur menerusi Twitter. – Agensi


Salt Bae diharamkan sertai festival muzik Los Angeles 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo