Infotainment

“Saya Akan Terus Buat Kontroversi”

“Saya Akan Terus Buat Kontroversi”
"Saya Akan Terus Buat Kontroversi" 1

Nama usahawan kosmetik Datuk Seri Vida sekali lagi menjadi bualan apabila dipanggil ke Ibu Pejabat Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (SKMM) susulan kontroversi video muzik (MV) lagu rayanya.

Terpalit dengan pelbagai kontroversi, ada netizen meminta supaya Vida bertaubat apatah lagi usianya semakin meningkat.

BACA: Hampir 4 Jam DSV Disiasat SKMM, Penari Dalam MV Raya Sekadar Untuk Hiburan

Menerusi temu bual bersama mStar Online, Vida berkata meskipun menerima pelbagai kecaman daripada netizen, namun ia tidak mematahkan semangatnya untuk terus maju.

“Siapa cakap saya tua? Saya masih look fresh. Saya menerima hakikat tua… habis itu (tua) nak suruh saya duduk tepi kubur?” katanya.

Dalam pada itu, Vida berkata dia akan terus membuat kontroversi untuk menyerlahkan lagi bakatnya sebagai penyanyi dan penulis lirik.

“Kecaman tu memang stres tapi ia akan berlalu. Saya tak boleh slow nak berubah, biar korang semua terus tengok muka saya sampailah Cik B dan Kacak ambil alih empayar perniagaan saya.

“Lebih lagi yang akan saya tunjukkan sebab saya ada bakat terpendam sebagai penyanyi, penulis lirik, saya akan tunjukkan lagi,” katanya.


"Saya Akan Terus Buat Kontroversi" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list