Infotainment

‘Saya Beli Tiket Konsert Billie Eilish Sebab Anak-Anak Yang Nak’ – Nabil Ahmad

‘Saya Beli Tiket Konsert Billie Eilish Sebab Anak-Anak Yang Nak’ – Nabil Ahmad
‘Saya Beli Tiket Konsert Billie Eilish Sebab Anak-Anak Yang Nak’ – Nabil Ahmad 1

‘Saya Beli Tiket Konsert Billie Eilish Sebab Anak-Anak Yang Nak’ – Nabil Ahmad

Semalam, pelawak dan penyampai radio Nabil Ahmad mendedahkan berdepan kerugian hampir RM3,000 apabila terlepas konsert konsert Billie Eilish Happier Than Ever The World Tour 2022 yang diadakan di Stadium Nasional, Bukit Jalil, pada Khamis.

Artikel Berkaitan: Terlepas Konsert Billie Eilish, Nabil Ahmad Terduduk ‘Burn’ Hampir RM3,000 – ‘Allah Nak Jauhkan Dari Perkara Lagha’

Tak perasan tarikh

‘Saya Beli Tiket Konsert Billie Eilish Sebab Anak-Anak Yang Nak’ – Nabil Ahmad 3

Memetik laporan Harian Metro, Nabil, 38, menyatakan dia membeli tiket konsert penyanyi yang mempunyai pengaruh besar dalam dunia muzik elektropop itu bagi memenuhi permintaan anak-anaknya.

Ya Allah betul saya tak perasan tarikh sebab benda itu tak berapa penting. Saya beli kelmarin sebab anak-anak yang nak.

Anak ada beritahu kawannya pergi pada Khamis, jadi saya menyangka tiket kami untuk Jumaat. Saya sebenarnya terkeliru antara malam Jumaat dengan hari Jumaat.

Allah lindungi kami

‘Saya Beli Tiket Konsert Billie Eilish Sebab Anak-Anak Yang Nak’ – Nabil Ahmad 4

Kata pemilik nama Haji Ahmad Nabil Ahmad, dia dan keluarga tidak pernah berkunjung ke konsert dan sepatutnya Billie Eilish menjadi pengalaman pertama mereka.

Sebenarnya saya beli tiket di bahagian tempat duduk yang dikatakan jauh dari pentas. Kami pun tak pernah tengok konsert, selalu hanya ke pementasan Disneyland bersama anak-anak.

Jadi bila mereka dah besar, saya nak ajak mereka merasai konsert artis antarabangsa. Lagipun ini bakal menjadi pengalaman pertama kami sekeluarga.

Saya sendiri pun sebenarnya nak melihat cara produksi antarabangsa bekerja dan bagaimana mereka mengendalikan konsert itu.

Dalam pada itu, hos program MeleTOP bersetuju dengan pendapat netizen yang mengatakan dia dan keluarganya terhindar dengan perkara melalaikan.

Itulah ramai yang komen benda itu ‘lagha’ (melalaikan). Saya pun rasa benda yang sama. Memang Allah nak mengelakkan kita daripada bersama dengan benda-benda macam itu.

Tidak dinafikan banyak komen yang saya terima menyatakan Allah melindungi saya sekeluarga dan itu juga peringatan untuk saya.

Sumber: Harian Metro

‘Saya Beli Tiket Konsert Billie Eilish Sebab Anak-Anak Yang Nak’ – Nabil Ahmad 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list