Infotainment

“Saya Hilang Arah, Tak Tahu Nak Buat Macam Mana” – Fara Hezel Cemas Anak Terperangkap Dalam Kereta

“Saya Hilang Arah, Tak Tahu Nak Buat Macam Mana” – Fara Hezel Cemas Anak Terperangkap Dalam Kereta
“Saya Hilang Arah, Tak Tahu Nak Buat Macam Mana” – Fara Hezel Cemas Anak Terperangkap Dalam Kereta 1

Penyanyi Fara Hazel berdepan detik cemas apabila anak lelakinya Tengku Muhammad Aisy Al-Abidin Petra terperangkap di dalam kereta yang terkunci selepas beriadah di sebuah kawasan rekreasi di Terengganu.

Aiman Tino

Fara atau nama sebenar Nurfaraazira Yusri berkata pintu kereta itu terkunci secara automatik selepas dia selesai meletakkan anak sulungnya itu di kerusi bayi pada bahagian penumpang hadapan.

Menurut Fara, 25, semasa kejadian tersebut berlaku hanya dia dan anaknya sahaja yang berada di lokasi. Dia yang merancang untuk pulang ke rumah selepas beriadah meletakkan anaknya Aisy di kerusi hadapan penumpang kemudian menutup pintu kereta untuk bergerak ke bahagian pemandu.

Bila saya buka pintu pemandu tiba-tiba tengok dah terkunci dari dalam… kunci kereta pula tak ada dekat tangan saya sebab beg awal-awal lagi dah masukkan dalam kereta.

Penyanyi lagu Setiaku Pasti itu juga mengakui dia hilang arah dan tidak tahu untuk berbuat apa-apa kerana terlalu cemas dengan keadaan anaknya di dalam kereta yang masih belum dihidupkan lagi.

Fara Hazel

Saya risau kalau Aisy lemas dekat dalam… saya tak fikir panjang terus minta tolong orang sekeliling, saya pinjam telefon untuk hubungi suami dan minta mereka bantu bukakan pintu.

Menurut kakak kepada Aiman Tino itu, dia tidak menunggu lama untuk meminta bantuan orang awam bagi memecahkan tingkap kereta milik suaminya itu. Selepas beberapa kali mencuba akhirnya cermin pada bahagian penumpang belakang berjaya dipecahkan dan pintu berjaya dibuka.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ FacebookTwitterInstagramTelegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


“Saya Hilang Arah, Tak Tahu Nak Buat Macam Mana” – Fara Hezel Cemas Anak Terperangkap Dalam Kereta 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list