Artikel Terkini

Saya lihat awak dah sempurna, tidak perlu ‘edit’ lagi – UAI

Saya lihat awak dah sempurna, tidak perlu ‘edit’ lagi – UAI
Saya lihat awak dah sempurna, tidak perlu ‘edit’ lagi - UAI 1

PETALING JAYA – “Alhamdulillah, saya lihat awak dah sempurna, tak perlu edit (sunting) lagi”.

Demikianlah kata-kata yang ditinggalkan oleh pendakwah bebas, Ustaz Azhar Idrus menerusi ruangan komen pada gambar yang dimuat naik oleh seorang pengguna Facebook, Faiz Noor hari ini.

Menerusi gambar yang dikongsikan Faiz di kumpulan Facebook, Edit Apa Hari Ni? telah mendapat perhatian ramai temasuklah pendakwah popular tersebut.

Faiz yang juga orang kurang upaya (OKU) dilihat meminta ahli kumpulan Facebook tersebut untuk menyunting gambarnya bersama keluarga agar kelihatan seperti manusia biasa (sihat tubuh badan).

‘Boleh tak edit (sunting) badan saya sempurna macam orang normal, teringin sangat nak tengok,” tulisnya.

Namun, rata-rata orang ramai tetap memuji keadaan Faiz yang dikatakan sudah cukup sempurna dan tidak mempunyai sebarang kecacatan untuk diubah.

Mereka turut memberikan kata-kata semangat kepada Faiz agar terus percaya diri serta tidak perlu berasa malu dengan keistimewaan tubuh badannya.

“Awak cukup sempurna, semoga tuan diberikan kesihatan yang baik, sentiasa dilimpahi rezeki yang melimpah ruah dan sentiasa berada di dalam lindungan Allah serta rahmat Allah S.W.T.,” kata Cik Da Shabli.

“Awak sebaik-baik ciptaan Allah abang. Sebak baca hantaran ini dan komen kawan-kawan lain. Semoga sentiasa dimurahkan rezeki dan diberikan kesihatan yang baik untuk abang dan keluarga,” ujar Daia Aziz. – KOSMO! ONLINE


Saya lihat awak dah sempurna, tidak perlu ‘edit’ lagi - UAI 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list