Infotainment

“Saya Pun Terkejut Nabila Cakap Nak Tapis Ibu Tiri”

“Saya Pun Terkejut Nabila Cakap Nak Tapis Ibu Tiri”
"Saya Pun Terkejut Nabila Cakap Nak Tapis Ibu Tiri" 1

Baru-baru ini, pelakon Sharnaaz Ahmad ada memuat naik ucapan menyentuh hati sempena ulang tahun kelahiran anaknya, Jebat Jayden yang ke-3.

Namun, apa yang menjadi perhatian komen ditinggalkan bekas isterinya, Noor Nabila sempat bergurau kepada siapa yang mahu menjadi ibu baru Jebat boleh tinggalkan ‘resume’ untuk ditapis dahulu.

BACA: “Nak Jadi Ibu Baru Jebat? Kena Lalu Saya Dulu”

Mengulas mengenai gurauan tersebut, Sharnaaz berkata dia sendiri terkejut namun bersetuju kerana sebagai seorang ibu pasti Nabila mahukan yang terbaik untuk Jebat.

“Saya pun tak tahu terkejut juga dia cakap macam tu. Tapi betul la juga apa dia cakap.. dia ibu kandung Jebat jadi kena tengok la mak tiri,” katanya.

Kata Sharnazz lagi, Nabila juga berhak untuk melihat siapa yang bakal menjadi ibu tiri Jebat sama ada boleh menjaga anak tunggal mereka.

Sementara itu, menjawab mengenai status hubungannya dengan anggota kumpulan De Fam Azira Shafinaz, Sharnaaz berkata Azira mempunyai ciri-ciri wanita yang diimpikan.

“Apa pun, Jebat kena approve dulu.. dia boleh panggil mummy, okey jalan. Kalau tak bye bye. Azira seorang yang sangat-sangat baik. Memang Azira ada ciri-ciri wanita idaman saya,” katanya.


"Saya Pun Terkejut Nabila Cakap Nak Tapis Ibu Tiri" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo