Infotainment

“Saya Sekarang Sudah Berhijrah…” – Ziela Jalil Taknak Bahas Perkara Lama

“Saya Sekarang Sudah Berhijrah…” – Ziela Jalil Taknak Bahas Perkara Lama 2

Datuk Ziela Jalil, 51 memberi penerangan mengenai gambar-gambar lamanya dan lakonan beliau sebelum berhijrah yang amat mudah untuk diperolehi, beliau juga mengatakan sukar untuk dia membahas perkara ini kerana bimbang bakal sentuh sensitiviti dari pelbagai pihak.

Ziela juga berkata dia tidak boleh membuat apa-apa kerana sekarang semuanya di hujung jari, jika cari di Google semuanya akan terkeluar dengan mudah, susah untuk dirinya bercakap tentang hukum mengenai perkara ini.

Datuk Ziela Jalil

Datuk Ziela Jalil dan anaknya

Melalui temubual bersama Harian Metro, Ziela berkata,

Namun kita tidak boleh mengiyakan benda yang salah. Tapi kita tak boleh hentikan kerana bukan kuasa kita untuk hentikan tayangan atau larang mana-mana pihak samada panggung, tv atau YouTube untuk tayangkan. Bukan hak kita.


Buat masa sekarang Ziela cuma memikirkan tentang dirinya saja tanpa mengambil kisah apa pihak lain fikir dan buat.

Saya sekarang dah berhijrah. Jadi saya bertaubat minta keampunan Allah dan selebihnya serahkan kepada-Nya untuk menilai.

Selain daripada perkara ini, perkembangan lain syarikatnya Pena Creative Picture Sdn Bhd akan terbitkan ialah drama 26 episod yang bakal ditayangkan di RTM.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.“Saya Sekarang Sudah Berhijrah…” – Ziela Jalil Taknak Bahas Perkara Lama 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo