Infotainment

‘Saya Tak Kisah’ – Suami Elizabeth Tan Mengaku Tak Kisah Lelaki Komen Lucah Dekat IG, FB

'Saya Tak Kisah' – Suami Elizabeth Tan Mengaku Tak Kisah Lelaki Komen Lucah Dekat IG, FB 2

Lensa Insta

'Saya Tak Kisah' – Suami Elizabeth Tan Mengaku Tak Kisah Lelaki Komen Lucah Dekat IG, FB 3

Mac lalu penyanyi, Elizabeth Tan mengakui telah pun mendirikan rumahtangga selepas gambar perkahwinannya bersama seorang ahli perniagaan, Jim viral di media sosial.

Namun pasangan ini dikatakan tinggal berasingan selepas berkahwin dan hanya berjumpa bila perlu sahaja. Menurut Elizabeth, mereka telah membuat perjanjian sedemikian sebelum berkahwin lagi. Lantaran itu ramai peminat yang mahu mengenali gerangan jejaka yang telah berjaya memikat hati penyanyi kegemaran ramai ini.

'Saya Tak Kisah' – Suami Elizabeth Tan Mengaku Tak Kisah Lelaki Komen Lucah Dekat IG, FB 5

Elizabeth menerusi satu video yang dimuatnaik di laman Instagram miliknya menjawab 15 soalan yang diberikan oleh netizen kepada mereka berdua. Paling mengejutkan apabila suaminya langsung tidak kisah dengan komen-komen lucah yang diterima Elizabeth.

Saya bagi korang komen apa korang nak, komen lucah ke.. saya tak kesah. saya bukan jenis orang yang cemburu.

Menjawab soalan peminat, Elizabeth dan suami mengakui mereka berdua tidak terkesan dengan komen berbaur lucah yang ditinggalkan oleh pengguna media sosial.

Ketika ditanya mengapa tidak melangsungkan perkahwinan secara besar-besaran, Elizabeth memberitahu mereka berdua hanya mahukan perkahwinan yang ‘simple’ memandangkan sekarang negara masih berdepan pandemik.

Dalam video yang berdurasi 8 minit itu juga, Elizabeth dan suami menjawab soalan peminat mengenai anak. Jelas mereka berdua mempunyai anak bukan keutamaan pada ketika ini.

Kalau you dapat anak, kehidupan selepas ini bukan mengenai korang berdua lagi. Ada anak bukan benda yang murah, kita kena fikir semua benda terutamanya kewangan dan macam-macam lagi. Kami sekarang pun tak duduk sama.

Namun Elizabeth sempat berseloroh mahukan anak mungkin lima atau enam tahun lagi sebelum suaminya mencelah dua atau tiga tahun lagi.

Sumber: Elizabeth Tan

'Saya Tak Kisah' – Suami Elizabeth Tan Mengaku Tak Kisah Lelaki Komen Lucah Dekat IG, FB 7


'Saya Tak Kisah' – Suami Elizabeth Tan Mengaku Tak Kisah Lelaki Komen Lucah Dekat IG, FB 9

The following two tabs change content below.'Saya Tak Kisah' – Suami Elizabeth Tan Mengaku Tak Kisah Lelaki Komen Lucah Dekat IG, FB 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo