Infotainment

“Saya Yakin Sihat, Cuma Terkejut & Penat”

“Saya Yakin Sihat, Cuma Terkejut & Penat”
"Saya Yakin Sihat, Cuma Terkejut & Penat" 1

Baru-baru ini hangat diperkatakan apabila bekas pembantu peribadi Datuk Seri Vida iaitu Ahmad Iqbal mendedahkan jutawan kosmetik itu menerjah ke rumahnya pada jam tiga pagi dua hari lalu.

Vida mengatakan dia mahu menyelamatkan kekasih hatinya yang telah disihir bagaimanapun Iqbal tidak menyedari tentang perkara itu.

BACA: “Saya Terjah Jam 3 Pagi Sebab Nak Selamatkan Iqbal Yang Telah Disihir”

Bagaimanapun, Iqbal dilihat meninggal komen pada video dikongsikan Vida di Instagram, menafikan dakwaan bahawa dia telah disihir.

Menurut Iqbal dia yakin dirinya dalam keadaan sihat cuma hanya terkejut dan penat ketika itu. Iqbal turut meminta Vida tidak menambahkan lagi masalah kerana dia mahu fokus pada kerja.

"Saya Yakin Sihat, Cuma Terkejut & Penat" 2

Terdahulu, Vida berkata dia sanggup menyelamatkan bakal suaminya dan sanggup mengenepikan soal maruahnya. Ujarnya lagi, sihir tersebut ditujukan kepadanya namun Iqbal yang menjadi mangsa pihak yang iri hati dengan kebahagiaan dan kejayaannya.


"Saya Yakin Sihat, Cuma Terkejut & Penat" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list