Artikel Terkini

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 2

Mengenali latar belakang pasangan ini bukanlah setahun dua, melihat kejayaan yang diraih dengan baik serta berkembangnya perniagaan mereka dalam Industri Reka Bentuk Dalaman cukup membuatkan saya kagum dengan kecekalan Lokman Hakim Ahmad Subki dan Rabiatul Adawiyah Rasol iaitu Pemilik Syarikat Reka Bentuk Dalaman IDW Sdn Bhd (IDW).

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 3

Membina sebuah empayar ini bermula pada tahun 2007 sehingga kini bukanlah satu keajaiban yang dimiliki mereka. Bermula dari bawah sehinggalah kini membuatkan pasangan suami isteri cekal dalam mengharungi apa jua cabaran yang datang melanda. Bermulanya ruang perniagaan mereka di sebuah lot kedai tingkat atas yang terletak di seksyen 7, Shah Alam. Memberi 1001 pengalaman dan mengajar mereka untuk terus bersaing maju dalam industri ini. Bukan mudah untuk menjadi ikon dalam industri reka bentuk dalaman ini, kerana ramai diluar sana berlumba-lumba untuk menjadi yang terbaik dalam menghasilkan rekaan mereka.

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 4

 

Tetapi Lokman Hakim dan isteri Rabiatul Adawiyah tidak pernah mengalah dengan situasi, mereka akan memastikan hasil kerja mereka adalah yang terbaik untuk semua pelanggan yang mereka ada. Apa yang menariknya tetang peribadi mereka berdua ini bukan sahaja hasil kerja, tetapi perwatakan dan sentiasa berfikiran positif dalam apa jua yang diharungi.

Hari ini saya diberi kesempatan untuk melihat kejayaan empayar IDW Lokman Hakim dan Rabiatul Adawiyah. Keluasan pejabat lama dahulu hanya 1400 kaki persegi, kini pejabat urusan IDW Sdn Bhd berkeluasan 9000 kaki persegi. Jika dilihat dengan keluasan ruang pejabat sudah boleh digambarkan bagaimana ruang kerja di dalam IDW Sdn Bhd ini bukan. Lebih selesa dan lebih menawan hati untuk mood bekerja di sini. Ruang kerja bukan lah satu ruang yang boleh diambil ringan kerana ruang kerja atau pejabat adalah ruang yang akan menjana inspirasi dan juga semangat untuk kita melaksanakan tanggungjawab dengan baik.

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 5

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 6

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 7

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 8

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 7

Inilah semangat yang ada dalam diri pasangan ini. Ruang kerja yang sempurna, keselesaan pekerja adalah keutamaan mereka agar apa yang dilakukan oleh mereka diberkati. Kelembutan dan kemanisan pasangan ini membuat tidak ada sesiapa pun yang akan jemu berbual dengan meraka, idea dan tip hiasan dalaman yang selalu dikongsikan di dalam media sosial IDW banyak memberi inspirasi kepada anda di luar sana.

Ruang kerja berkonsepkan terbuka ini menjadi pilihan dalam susun atur ruang pejabat ini, pemilihan warna biru dan keemas an untuk interior dan logo syarikat membuatkan kesinambungan pejabat ini bukan lagi memberi aura berada di pejabat malahan terasa sentiasa berada di rumah. Inilah yang diterapkan di dalam IDW, agar semua pekerja mereka tatkala berada di pejabat akan berasa selesa seperti di rumah sendiri.

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 10Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 11Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 12Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 13Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 14Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 15Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 16Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 17Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 18

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 19

Terdapat mini surau yang cukup selesa dan sempurna untuk kegunaan semua. Walaupun Berjaya di dunia, mereka tidak pernah melupakan yang wajib ini yang uniknya team IDW. Tertarik saya dengan cara dan sistem kerja yang pasangan ini ketengahkan dalam menjayakan empayar mereka. Bukan mudah untuk menjadi senang. Semangat dan tawakal perlulah seiring dengan segalanya.

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 20Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 21

Kejayaan demi kejayaan yang diperolehi tidak pernah membanggakan Lokman Hakim dan Rabiatul Adawiyah, malahan mereka masih berkerja keras untuk memberi yang terbaik kepada pemilik rumah di Malaysia. Di sini saya kongsikan projek-projek untuk kediaman selebriti, insta famous dan juga pemilik kosmetik yang telah mereka jayakan dengan sempurna. Tiada kata lain setelah melihat hasil kerja IDW Sdn Bhd, segalanya jelas sentuhan magis membuatkan mereka menjadi pilihan dalam seni reka bentuk masa kini.

HASIL SENTUHAN MAGIS IDW 

 

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 22Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 23Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 24Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 25Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 26Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 27Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 28Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 29Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 30

 

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 31Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 32Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 33Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 34Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 35

 

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 36Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 37Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 38Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 39

Jika hati terpaut dengan hasil kerja IDW boleh la layari www.IDW.design untuk melihat banyak lagi projek terbaru mereka.

Sebalik Tabir: Kunci Kejayaan Suami Isteri Dalam Industri Reka Bentuk Dalaman 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link