Infotainment

“Sebelum Ni Belikan Mak Kereta, Allah Bagi Rezeki Menang Kereta”

"Sebelum Ni Belikan Mak Kereta, Allah Bagi Rezeki Menang Kereta" 2

Meskipun sudah beberapa hari berlalu, namun Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian ke-33 (ABPBH33) yang berlangsung Jumaat lalu masih lagi hangat diperkatakan.

Dinobatkan sebagai Bintang Paling Popular, Anugerah Bintang Popular BH (ABPBH) Ke-33 dengan memperoleh undian sebanyak lebih 22 juta, penyanyi Haqiem Rusli berjaya membawa pulang sebuah kereta baharu.

BACA: Haqiem Rusli Dinobat Bintang Paling Popular ABPBH 33

Apa yang menjadi perhatian dan bualan hangat netizen adalah rezeki berganda buat Haqiem selepas dia menghadiahkan ibunya sebuah kereta baharu beberapa hari lalu dan digantikan semula dengan hadiah kereta daripada kemenangannya itu.

Dalam pada itu netizen berkata Haqiem sememangnya layak menang kerana apabila kita berbakti kepada ibu bapa pasti Allah akan kurniakan ganjaran yang setimpal.

"Sebelum Ni Belikan Mak Kereta, Allah Bagi Rezeki Menang Kereta" 3

Terdahulu, Haqiem berkata  sebagai anak dia berusaha untuk mengembirakan ibu tersayang lebih-lebih lagi ibunya sudah lama menyuarakan hasrat untuk memiliki kereta idamannya itu iaitu Proton X70."Sebelum Ni Belikan Mak Kereta, Allah Bagi Rezeki Menang Kereta" 2

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo