Infotainment

Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – ‘I Love You Sayang’

Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – ‘I Love You Sayang’
Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – 'I Love You Sayang' 1

Isu & Kontroversi

Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – 'I Love You Sayang' 2

Suami kepada pelakon, Nynaa Harizal iaitu Mohamed Fahmi Mohamed Ilyas memfailkan permohonan supaya isterinya kembali taat dan pulang ke kediaman mereka di Jalan Pinang, Kuala Lumpur.

Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – 'I Love You Sayang' 4

Menerusi laporan Harian Metro, permohonan tersebut difailkan oleh Mohamed Fahmi sebagai plaintif terhadap Nynaa atau nama sebenarnya, Nurul Hanynaa Harizal selaku defendan di hadapan Penolong Pendaftar Mahkamah Syariah Kuala Lumpur, Noriah Zakaria, hari ini.

Saya sentiasa ada untuk awak (Nynaa). Awak boleh hubungi saya bila-bila masa. Saya harap kita dapat berjumpa dalam masa terdekat. ‘I love you sayang’. Saya sedia maafkan awak.

Ujar Fahmi, dia sudah berkali-kali menghubungi isterinya menerusi aplikasi WhatsApp. Namun, hanya sekali sahaja yang dibalas oleh isterinya dengan kenyataan mahu menghabiskan masa dengan keluarganya selain meminta Fahmi menghormati keputusannya. Susulan daripada itu, mahkamah menetapkan 1 Disember ini untuk sebutan semula kes terhadap permohonan tersebut.

Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – 'I Love You Sayang' 6

Bercerita lebih lanjut, Fahmi berkata dia mahu menyelamatkan pernikahan mereka supaya Nynaa kembali menjalankan tanggungjawab sebagai isteri dan hidup dalam kasih sayang. Terdahulu bapa Nyna mengaku tidak bersalah di Mahkamah Majistret Shah Alam, hari ini atas perbuatan menakutkan secara jenayah dengan menggunakan pistol ke atas seorang lelaki pada minggu lalu.

Atas nasihat peguam, kami menyerahkan segalanya kepada mereka memandangkan sudah menjadi kes mahkamah. Jadi, kami memilih untuk tidak membuka mulut mengenai perkara ini.

Sementara itu, ibu kepada Nynaa memberitahu bahawa anaknya tidak boleh memberi sebarang komen buat masa ini. Hal ini bedasarkan nasihat peguam mereka.

Sumber: Harian Metro


Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – 'I Love You Sayang' 8

The following two tabs change content below.

I became a writer to come as close as possible to the heart of the world.


Sedia Maafkan Isteri, Suami Nynaa Harizal Failkan Permohonan Kembali Taat – 'I Love You Sayang' 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo