Infotainment

“Seksinya Puteri Aishah, Tak Pakai Seluar Ke Tu?”

“Seksinya Puteri Aishah, Tak Pakai Seluar Ke Tu?”
"Seksinya Puteri Aishah, Tak Pakai Seluar Ke Tu?" 1

Sejak mendirikan rumah tangga, semakin berseri-seri Puteri Aishah. Baru-baru ini, pelakon itu ada memuat naik gambarnya bercuti di sebuah pulau peranginan.

Bagaimanapun, perkongsian tersebut menerima kecaman netizen yang kurang senang dengan gambar dimuat naik oleh Puteri Aishah.

BACA: “Puteri Aishah Adalah Cinta Pertama Saya”

Menerusi gambar dikongsikan, pelakon itu dilihat memakai baju mandi paras paha dann mengikat sehelai selendang nipis di pinggang sebagai skirt.

"Seksinya Puteri Aishah, Tak Pakai Seluar Ke Tu?" 2

Seperti sudah dijangka, rata-rata netizen meluahkan rasa terkejut melihat aksi berani pelakon itu yang semakin seksi selepas berkahwin serta memberi teguran kepada Puteri Aishah.

Kata netizen sepatutnya selepas berumah tangga cara pemakaian lebih elok kerana ada suami yang boleh menegur isteri.

"Seksinya Puteri Aishah, Tak Pakai Seluar Ke Tu?" 3

Dalam pada itu, ada yang tampil memberi nasihat kepada Puteri Aishah itu serta mendoakan agar pelakon itu dibukakan pintu hati untuk menutup aurat.

Terdahulu, Puteri mendirikan rumah tangga bersama seorang ahli perniagaan, Firdaus Sulaiman pada 20 November tahun lalu selepas tiga tahun berkenalan.


"Seksinya Puteri Aishah, Tak Pakai Seluar Ke Tu?" 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo