Infotainment

Selepas Kapal Layar, Hairul Azreen Diajak Vincent Tan Naik Jet Peribadi Pula

Selepas Kapal Layar, Hairul Azreen Diajak Vincent Tan Naik Jet Peribadi Pula
Selepas Kapal Layar, Hairul Azreen Diajak Vincent Tan Naik Jet Peribadi Pula 1

Selepas dibawa menaiki kapal layar mewah pada Oktober lalu, pelakon Hairul Azreen sekeluarga menjadi tetamu Tan Sri Vincent Tan menaiki jet peribadi milik jutawan itu.

Berkongsikan momen manis itu di Instagram, Hairul berkata dia juga tidak menyangka dengan rezeki diberikan dan menyifatkan ianya rezeki anak-anak.

BACA: Hairul Azreen Sekeluarga Dipelawa Naik Kapal Mewah Tan Sri Vincent Tan

“Bila Tan Sri hubungi saya, tak sangka rezeki ni yang nak sampai. Permulaan yang baik tahun 2022, rezeki anak-anak,” tulisnya.

Sementara itu, pelakon Hanis Zalikha turut berkongsikan video serta berbesar hati di atas jemputan tersebut. Kata Hanis lagi, ianya permulaan luar biasa untuk tahun 2022.

“A trip beyond our wildest imagination, so honoured to be invited by Tan Sri Vincent Tan on this dream vacation. MasyaAllah for this rezeki for the kids (and us tumpang) What a way to kick off 2022,” katanya.

Menerusi video tersebut, kedua anak-anak mereka iaitu Yusuf Iskandar dan Alisa Aisyah menerima layanan istimewa daripada ahli perniagaan tersebut.

Perkongsian pasangan itu mendapat pelbagai reaksi daripada rakan artis dan netizen yang turut teruja dan tumpang gembira dengan rezeki tersebut.

Oktober tahun lalu, Hairul sekeluarga dijemput menikmati percutian atas kapal layar mewah milik jutawan tersebut.

Hairul berkata mereka sekeluarga menerima undangan Tan Sri Vincent Tan yang ketika itu baru selesai berenang di Pulau Redang.

 


Selepas Kapal Layar, Hairul Azreen Diajak Vincent Tan Naik Jet Peribadi Pula 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list