Infotainment

“Semua Orang Buat Silap..” – Netizen Tiba-Tiba ‘Support’ Shuk Sahar Baik Semula Dengan Rossa Sera?

“Semua Orang Buat Silap..” – Netizen Tiba-Tiba ‘Support’ Shuk Sahar Baik Semula Dengan Rossa Sera?
“Semua Orang Buat Silap..” – Netizen Tiba-Tiba ‘Support’ Shuk Sahar Baik Semula Dengan Rossa Sera? 1

Sudah bertahun pelawak, Shuk Sahar berdepan dengan masalah kemelut rumah tangganya bersama isteri, Rossa Sera dan sejak akhir-akhirnya, ia seperti sudah sampai ke penghujungnya.

Biarpun tidak mengeluarkan sebarang statement bahawa mereka sudah sah berpisah, ramai netizen secara tiba-tiba memberi sokongan penuh kepada pasangan itu untuk berbaik semula.

Sebelum ini boleh dilihat ramai yang mengecam tindakan Shuk berlaku curang dibelakang isterinya hingga meminta Sera membuat haluannya sendiri dan bergembira bersama anak-anak.

Baru-baru ini, Shuk ada memuat naik video dirinya meluangkan masa bersama anak-anak dan hal itu telah membuat ramai yang ‘cair’ melihatnya.

Malah, ada netizen meminta agar pelawak berkenaan memujuk isteri kembali ke pangkuannya kerana kasihan pada nasib anak-anak.

komen tiktok

komen tiktok

Dalam pada masa yang sama, netizen turut berkata setiap manusia di dunia melakukan kesilapan dan tidak salah untuk isterinya memberi peluang sekali lagi kepada Shuk untuk memperbetulkan masalah yang dia buat.

Sekadar info, Rossa Sera ada memberitahu kepada pihak media bahawa dia masih sayang dan cinta pada Shuk, namun hanyalah sekadar kawan saja serta tidak berani untuk berjanji memberinya peluang kedua.

“Semua Orang Buat Silap..” – Netizen Tiba-Tiba ‘Support’ Shuk Sahar Baik Semula Dengan Rossa Sera? 2


2 hari lalu

“Memang Saya Sayang, Tapi…”- Rossa Sera Dedah Perasaan Sebenar Terhadap Shuk Sahar


“Semua Orang Buat Silap..” – Netizen Tiba-Tiba ‘Support’ Shuk Sahar Baik Semula Dengan Rossa Sera? 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list