Infotainment

Shuk Minta Izin Isteri Nak Kahwin Lain?

Shuk Minta Izin Isteri Nak Kahwin Lain? 2

Beberapa minggu lalu hangat diperkatakan kontroversi mengenai pelawak dan penyampai radio, Shuk Sahar apabila isteri, Rossalennah Natassyiah Asshaferah mendedahkan kecurangannya di media sosial.

Semalam, Shuk membuat kejutan apabila melakukan live Instagram bersama isterinya. Shuk yang berada di dalam kereta lengkap berbaju pengantin meminta izin kepada isterinya untuk berkahwin.

BACA: Pujuk Hati Isteri, Shuk Pinang Isteri Semula

Suasana tiba-tiba menjadi panik dan masing-masing yang berada bersama Sera seakan terkejut dengan permintaan pelawak tersebut. Bagaimanapun, Shuk tampil berbaju pengantin itu adalah untuk pulang ke rumah dan bertemu isterinya.

Difahamkan, mereka melakukan gimik untuk untuk produk yang ingin dipromosikan kepada para peminat yang menonton live IG mereka.

Susulan itu timbul dakwaan daripada netizen menuduh Shuk dan isteri senagaja mencipta kontroversi rumah tangga untuk melancarkan produk.

Bagaimanapun menerusi Astro Gempak, Shuk mejelaskan perkara itu sudah dirancang bersama teman-teman selepas mengetahui isterinya akan melakukan pelancaran produk secara atas talian.

“Saya tahu ramai yang tuduh kontroversi baru-baru ini gimik sebab saya muncul dalam live Sera, masa dia tengha lancar produk pulak tu.”

“Terpulanglah nak cakap apa pun. Saya ada sebab kenapa pilih hari ini untuk ‘pinang’ Sera sekali lagi. Saya dapat tahu dia akan lancar produk hari ini dan saya rancang dengan sahabat saya untuk muncul di live tersebut.”

“Biarpun ada kata yang Sera nampak tak selesa dan sebagainya, tapi saya tak ada cara lain nak bertemu Sera, saya berasakan malam ini adalah yang sesuai,” katanya.Shuk Minta Izin Isteri Nak Kahwin Lain? 2
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source link
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo