Infotainment

Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz

Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz
Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz 1

Huawei sedia hadir dengan sejumlah penawaran skrin pintar dan kini ia dikemaskini dengan beberapa variasi baharu. Menerusi siri Huawei V Pro, ia diperkenalkan dalam dua variasi iaitu V75 Pro dan V65 Pro. Seperti namanya, kedua-duanya hadir dengan saiz skrin yang berbeza tetapi dilengkapi sejumlah perkakasan dalaman yang sama.

Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz
Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz 8

Kedua-duanya menggunakan paparan LCD yang menyokong panel Quantum Dot resolusi sehingga Ultra HD 4K dan kadar segar semula 120Hz. Ia juga mempunyai binaan bezel yang nipis dengan nisbah skrin ke-badan mencapai 97% bagi memberikan rupa paras moden. Seperi model sebelumnya, skrin miniLED yang dibangunkan Huawei dengan teknologi cahaya belakang turut digunakan padanya.

Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz 3
Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz 9

Seterusnya, televisyen turut didatangkan dengan memori 6GB RAM dan storan dalaman 128GB secara terbina. Di samping, 6 unit pembesar suara pada model V75 Pro, sementara itu 4 unit pembesar suara pula pada model V65 Pro. Kedua-duanya turut menyokong sistem audio Huawei untuk pengalaman kualiti audio lebih baik.

Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz 4
Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz 10

Lain-lain spesifikasi termasuklah kamera sebuah kamera AI pop-naik 24MP , menjalanlan HarmonyOS dan sebagainya. Untuk harga, Huawei V75 Pro dijual pada RMB15,999 (~RM10,493) sementara itu Huawei V65 Pro pula berharga RMB10,999 (~RM7,216). Buat masa ini, tiada informasi lanjut mengenai ketersediaannya untuk pasaran luar.

Siri Huawei V Pro Dilancarkan Dengan Dua Pilihan Saiz Dan Skrin 4K 120Hz 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list