Infotainment

Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS

Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS
Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS 1

Redmi kini dalam persediaan untuk pengenalan peranti baharunya di bawah siri K. Ianya adalah siri Redmi K50 dan acara pelancarannya dijadualkan berlangsung pada 17 Mac 2022. Terdapat sekurang-kurangnya tiga model berbeza yang bakal diumumkan yang mana terdiri dengan Redmi K50, Redmi K50 Pro dan Redmi K50 Pro+.

Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS
Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS 7

Kini, terdapatnya informasi baharu yang mendedahkan peranti berkenaan akan dilengkapi kamera dengan sistem penstabilan imej optikal (OIS). Ianya akan tersedia pada kamera utama peranti. Secara lazimnya, gambar mahupun video yang tajam dan mod malam lebih baik boleh diambil apabila kamera dilengkapi OIS. Maklumat penuh mengenai konfigurasi pada kamera masih tidak diketahui buat masa ini. Sungguhpun begitu, Redmi sedia mengesahkan ia bakal lengkap dengan sistem tri-kamera dengan sensor utama 108MP.

Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS 3
Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS 8

Setakat yang diketahui, Redmi K50 bakal dibekalkan bateri sebesar 5000mAh yang menyokong pengecasan pantas 120W. Selain daripada itu, ia juga akan menyokong paparan 2K keluaran Samsung, di samping turut sama lengkap dengan cip MediaTek. Untuk lebih lanjut, sama-sama kita nantikan pelancaran rasminya kelak.

Sumber : Weibo

Siri Redmi K50 Akan Dilengkapi Kamera Dengan OIS 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo