Infotainment

Spotify Mengembangkan Ciri Music + Talk Ke 15 Lagi Pasaran

Spotify Mengembangkan Ciri Music + Talk Ke 15 Lagi Pasaran 1

Dengan Music + Talk, senarai main boleh dihasilkan dengan audio komentar diletakkan sendiri oleh pemilik untuk bercakap mengenai topik tertentu. Dengan ini senarai main seakan radio dapat dihasilkan. Sebelum ini ia hanya ditawarkan di Amerika Syarikat, Kanada, UK, Ireland, Australia, dan New Zealand. Hari ini ciri ini dikembangkan ke 15 lagi pasaran.

Pengguna di Argentina, Belanda, Brazil, Chile, Colombia, Filipina, India, Indonesia, Itali, Jepan, Jerman, Mexico, Perancis, Sepanyol dan Sweden kini boleh mengaksesnya. Pengguna akaun Premium boleh mendengar audio percakapkan dan audio muzik secara sepenuhnya. Pengguna akaun percuma pula hanya akan mendengar percakapan dan 30 saat muzik dalam senarai main.

Untuk menghasilkan senarai main Music + Talk, perkhidmatan Anchor diperlukan dengan memilih ciri Music. Kemudian kesemua 70 juta lagu di Spotify boleh digunakan.

Spotify Mengembangkan Ciri Music + Talk Ke 15 Lagi Pasaran 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source

kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo