Artikel Terkini

Suami isteri kendali rumah perlindungan direman kes amang seksual

Suami isteri kendali rumah perlindungan direman kes amang seksual
Suami isteri kendali rumah perlindungan direman kes amang seksual 1

ARAU – Sepasang suami isteri yang mengendalikan sebuah rumah perlindungan dan kebajikan kanak-kanak direman bagi membantu siasatan kes amang seksual terhadap seorang penghuni premis tersebut.

Menurut sumber, pasangan suami isteri berusia lingkungan 50-an itu direman sejak minggu lalu dan kejadian difahamkan berlaku di rumah pasangan tersebut di Jejawi, di sini, manakala mangsa berusia 20 tahun dikatakan masih di bawah perintah perlindungan Jabatan Kebajikan Masyarakat (JKM).

“Mangsa sendiri tampil membuat laporan polis pada awal bulan ini, namun tidak dapat dipastikan adalah perlakuan amang seksual dilakukan terhadap mangsa ketika dia masih di bawah umur atau tidak,” katanya.

Katanya, rumah perlindungan tersebut dikosongkan sejak beberapa hari lalu dan puluhan penghuni diselamatkan ke beberapa premis perlindungan lain seliaan JKM negeri.

Ketua Polis Perlis, Datuk Surina Saad ketika dihubungi mengesahkan terdapat laporan polis dibuat dan kes masih disiasat di bawah Akta Kesalahan Seksual Terhadap Kanak-Kanak 2017.

Dalam pada itu, Pengarah JKM negeri, Ku Chik Ku Mat Esa enggan mengulas lanjut kerana kes tersebut sedang disiasat pihak polis. – KOSMO! ONLINE


Suami isteri kendali rumah perlindungan direman kes amang seksual 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo