Infotainment

Suami Menangis Sampai ‘Cancel’ Nak Bermesra Waktu Malam Pertama, Rupanya Rindukan Emak

Suami Menangis Sampai ‘Cancel’ Nak Bermesra Waktu Malam Pertama, Rupanya Rindukan Emak
Suami Menangis Sampai ‘Cancel’ Nak Bermesra Waktu Malam Pertama, Rupanya Rindukan Emak 1

Setiap pasangan semestinya mempunyai kisah lucu dalam rumah tangga masing-masing dan pada zaman media sosial ini makin ramai berkongsi tentang pengalaman dengan warganet.

Seperti seorang wanita dikenali sebagai Fitria yang berkongsi tentang satu insiden di mana menurutnya ia lucu membabitkan ragam suaminya di dalam bilik ketika malam pertama mereka.

Menerusi satu rakaman video berdurasi 53 saat itu, suaminya dilihat menangis secara tiba-tiba di dalam bilik dan ia pada mulanya membuatkan Fitria berasa pelik.

Suaminya dikatakan menangis dan mengesat air mata beberapa kali namun apabila ditanya jawapan si suami membuatkan Fitria berasa terhibur.

Kata Fitria, suaminya menangis kerana merindui ibu tersayang yang kini sudah berjauhan dengannya memandangkan dia kini sudah berkahwin dan tinggal bersama isteri.

Beginilah nikah sama anak tunggal satu-satunya.”

Fitria turut tertawa selepas mendengar jawapan daripada suaminya dan menganggap ia akan menjadi kenangan lucu yang tidak akan dilupakan.

Menjengah ruangan komen, ramai netizen berasa terhibur dengan gelagat suami Fitria yang seperti budak-budak kesedihan kerana pertama kali berjauhan dengan keluarga.

Suami Menangis Sampai ‘Cancel’ Nak Bermesra Waktu Malam Pertama, Rupanya Rindukan Emak 2 Suami Menangis Sampai ‘Cancel’ Nak Bermesra Waktu Malam Pertama, Rupanya Rindukan Emak 3

Pasti si suami itu mempunyai hubungan yang sangat rapat dengan ibunya sejak dulu dan sering ke mana-mana bersama, apatah lagi anak tunggal.

Selain itu, kami kongsikan artikel trending yang lain pada pautan di bawah.

Suami Menangis Sampai ‘Cancel’ Nak Bermesra Waktu Malam Pertama, Rupanya Rindukan Emak 4


5 hari lalu

Sampai Kena Pujuk, TikToker Menangis Teruk Sebab Sedih Adik Perempuan Tersayang Dah Jadi Isteri Orang


Suami Menangis Sampai ‘Cancel’ Nak Bermesra Waktu Malam Pertama, Rupanya Rindukan Emak 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo