Infotainment

Sudah Terbiasa ‘Merampas’, Tindakan Tentera Zionis Ini Curi Air Di Mesin Dikritik Netizen

Sudah Terbiasa ‘Merampas’, Tindakan Tentera Zionis Ini Curi Air Di Mesin Dikritik Netizen
Sudah Terbiasa 'Merampas', Tindakan Tentera Zionis Ini Curi Air Di Mesin Dikritik Netizen 1


Langgan saluran Telegram kami untuk kemaskini berita baharu dan isu terkini.

VOCKET

Tentera Zionis sememangnya menjadi musuh buat sejumlah besar rakyat Malaysia. Tindakan mereka yang kejam dalam melakukan kezaliman terhadap rakyat Palestin antara yang membuatkan mereka tidak disukai ramai.

Tindakan mereka membuat serangan terhadap Gaza secara besar-besaran pada pertengahan tahun lalu seolah menambah kebencian orang ramai terhadap tentera Zionis.

Terbaharu, menerusi perkongsian Twitter @fakhrifadzli, beliau mengongsikan sebuah klip yang diperoleh menerusi aplikasi TikTok memaparkan tindakan tentera Zionis yang seolah bangga dan seronok mencuri air gas daripada mesin air. Lebih membuatkan netizen jelik, tentera Zionis ini dengan selamba melakukannya sambil memakai kippah dan beruniform tentera.

Telatah tentera Zionis ini secara tidak langsung membuatkan netizen berang dan mengundang kepada pelbagai kritikan. Berikut merupakan respon netizen mengenai isu ini.

Sebelum ini, selepas Malaysia muncul sebagai negara yang kuat mengecam Israel serta turut membuat godaman pengkalan data Israel menerusi kumpulan hacker, negara Malaysia sering kali menjadi perhatian Israel. Membandingkan jumlah pingat yang diraih sewaktu Olimpik antara yang dilakukan sambil memperlekeh kemampuan Malaysia.

Lihat juga telatah warga Israel ini yang memerli kedudukan Malaysia dalam sukan Olimpik 2020 selepas Israel berjaya meraih jumlah pingat melebihi Malaysia.

‘Where Is Malaysia?’- Warga Israel Ini ‘Perli’ Kedudukan Malaysia Dalam Sukan Olimpik 2020

‘To My Friends In Malaysia’ – Aktivis Israel Ini ‘Koyak’ Dikecam Netizen Malaysia

Lancar #OpsBedil, ‘Hacker’ Dari Malaysia Muncul Wira Selepas Berjaya Godam Pengkalan Data Israel


Sudah Terbiasa 'Merampas', Tindakan Tentera Zionis Ini Curi Air Di Mesin Dikritik Netizen 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo