Infotainment

“Tahu Tak Mudah Bergelar Menteri, Tapi..” – Arja Lee Akui Simpan Impian Untuk Jadi Menteri

“Tahu Tak Mudah Bergelar Menteri, Tapi..” – Arja Lee Akui Simpan Impian Untuk Jadi Menteri
“Tahu Tak Mudah Bergelar Menteri, Tapi..” – Arja Lee Akui Simpan Impian Untuk Jadi Menteri 1

Pelakon Arja Lee, 38, mengakui terdetik untuk menjadi Menteri Pelancongan, Seni dan Budaya suatu hari nanti sekiranya diberikan peluang keemasan itu.

Datuk Seri Aliff Syukri

Arja atau nama sebenarnya Azharudin Ramli berkata, impian itu tercetus baru-baru ini selepas dia diberi tugasan menjadi Ketua Media dan Publisiti oleh Pertubuhan Kraf Malaysia (MCC) di Kota Bharu, Kelantan.

Semestinya ia bukan mudah untuk bergelar menteri dan prosesnya banyak peringkat. Bagaimanapun, besar harapan saya untuk cuba mencari jalan demi mencapai cita-cita itu kelak.

Arja yang juga penyanyi berbesar hati selepas mendapat peluang mengembangkan kerjayanya bersama MCC, tambahan pula dia sendiri pencinta budaya, seni, dan warisan tempatan.

Meskipun tugasan saya tertumpu kepada media dan publisiti, banyak perkara saya pelajari dan membuka mata. Terutama, perihal berurusan dengan kementerian.

Arja Lee dan ibunya

Terdahulu, Arja yang kini pengasas Arja Art Academy sempat berkongsi di media sosial mengenai impian besarnya itu dan dia mempercayai sifat kepimpinan sudah sebati di dalam dirinya.

Jangan lupa ‘Like’ dan ‘Follow’ Facebook, Twitter, Instagram, Telegram dan TikTok BeautifulNara untuk dapatkan pelbagai kandungan menarik.


“Tahu Tak Mudah Bergelar Menteri, Tapi..” – Arja Lee Akui Simpan Impian Untuk Jadi Menteri 1
kontraktor rumah
bina rumah
pinjaman lppsa
pengeluaran kwsp
spesifikasi rumah
rumah ibs
pelan rumah
rekabentuk rumah
bina rumah atas tanah sendiri
kontraktor rumah selangor
rumah banglo

Source


kontraktor rumah, bina rumah, pinjaman lppsa, pengeluaran kwsp, spesifikasi rumah, rumah ibs, pelan rumah, rekabentuk rumah, bina rumah atas tanah sendiri, kontraktor rumah selangor, rumah banglo

Back to list